essence trend edition “love & sound”

nieuwe essence collectie april 2015

Ik krijg al een tijdje de nieuwsletter binnen van essence maar nog nooit eerder had ik er ook een artikel overgeschreven. Dat doe ik deze keer wel. En dit zal ik ook vaker gaan doen. In de mailtjes die ik krijg word namelijk vermeld welke nieuwe producten er aankomen. Hopelijk vinden jullie het natuurlijk ook leuk om bij mij te lezen over de nieuwste artikelen. Deze keer is het een nieuwe collectie die uitkomt in april lees snel veder om er meer over te lezen!

Zelf ben ik al helemaal weg van de kleuren die deze collectie bied, het is zomers en het komende festivalseizoen is dan ook een reden van de lijn. Ik zal even alle verschillende artikelen langs gaan.

essence love & sound – eyeshadow

Boho schoonheid! De Ultrazachte, gebakken oogschaduw textuur combineert gemakkelijk en creëert een heldere festival make-up in Bes, licht groen of abrikoos. Alle drie tinten hebben een fantastische, parelwitte afwerking. Beschikbaar in 01 glastonberry, 02 make life a festival and 03 feel the vibe.

ess love & sound m style eyel...

essence love & sound – multi style eyeliner pen

Line-up! Uitgerust met een drie-tip applicator, maakt de multi stijl eyeliner het u gemakkelijk om een unieke eyeliner look te maken. Of u gaan voor classic, extra brede, puntjes of drievoudige lijnen – je zal zeker te veel aandacht trekken!
Deep-zwart en langdurig, deze eyeliner is zeker om uw favoriete band te overleven zonder vlekken. Verkrijgbaar in 01 perfect line-up.

essence love & sound – lipstick

Verloren in geluid… zorgen Vet Abrikoos-oranje en zachte berry voor intensieve, kleurrijke lippen die puur plezier ademen. De matte afwerking biedt al helemaal een coole festival stijl. Verkrijgbaar in 01 crowd gone wild en 02 glastonberry

essence love & sound – Blush

Sunset state-ment! De Blush met een abrikoos aan berry kleurverloop en een zijdeachtige textuur maakt prachtige, kleurrijke hoogtepunten op uw wangen voor een frisse en gezonde tint. Het kan ook worden gebruikt voor de contouren. Verkrijgbaar in 01 sunset @ Centre stage

essence love & sound – bronzing paper

Summer sound! Het bronzing papier is een ware multi talent: het absorbeert overtollig talg, mattifies en heeft een geïntegreerde bronzing poeder voor sunkissed huid! Absoluut praktisch voor onderweg, zodat u uw look snel en gemakkelijk vernieuwen kunt- en het is zeker passend in elke portemonnee. Available in 01 sunkissed & happy.

essence love & sound – nail polish

Colorful life! De vier trendy, long-lasting “love & sound” nagellak in abrikoos-oranje, blauw, berry en licht groen bieden een spannende “desert sand” effect op uw nagels.De sandy-matte afwerking ziet er geweldig uit met een indieoutfit! Beschikbaar in 01 make life a festival, 02 blue-chella, 03 glastonberry and 04 feel the vibe.

essence love & sound – cuticle tattoos

Cute cuticles! Nagel styling word  ultra-cool: naast perfect gepolijste nagelproducten, kunt u nu uw nagelriemen met kleine tatoeages decoreren. Veren, infinity symbool of ethno patronen – met 28 verschillende afbeeldingen om uit te kiezen, is de keuze is enorm! En het is zo gemakkelijk: Kies uw favoriete tatoeëring, knip het uit en plaats op de schone, droge cuticle van de gewenste vinger. Druk stevig naar beneden en vervolgens zorgvuldig schil af na vijf seconden. Wow! Beschikbaar in 01 ethno meisjes vooruit!  Wow! Beschikbaar in 01 ethno girls ahead!.

essence love & sound – heel protection pads

California ground… De hiel bescherming pads zijn ideaal voor lange dagen in uw favoriete schoenen: de speciaal gevormde, transparante gel pads die het hele hiel gebied beschermen tegen wrijving en schuren en bieden super grip – zelfs in de hoogste hakken! Beschikbaar in 01 these pads are made for walking.

essence “love & sound” will be available in stores in April 2015

Zelf ben ik erg benieuwd naar de collectie en kan ik niet wachten en jij?

Liefs,

Een gedachte over “essence trend edition “love & sound”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s