Geslaagd? Gefeliciteerd!

 

Ik wil iedereen die vandaag of eerder te horen heeft gekregen te zijn geslaagd feliciteren! Heel veel succes met jullie vervolg opleiding. Maak er nog een gezellige dag van. Zelf weet ik nog hoe blij ik was vorig jaar toen ik me uitslag kreeg te horen. Kon aan de telefoon van blijdschap niks meer uitspreken.
Heb je het helaas niet gehaald, niet getreurd je haalt het volgendjaar vast wel! 
Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s