Review – Primark concealer brush

2015-07-02 17.55.20 - kopie

Laatst ben ik in Den Haag geweest met een vriendin, we gingen toen naar de Primark. Ik was eigenlijk niet van plan iets te kopen maar uiteindelijk kwam ik thuis met een tuniekje voor over me bikini, deze concealer kwast en een set reis flesjes. Het zijn wel alle drie dingen die ik al zocht of nodig had. Nou heb ik dus laatst een review gegeven over mijn consealer maar nu leek het me ook leuk een review over mijn concealer kwast te doen. De concealer brush van primark is 1,50 en er is ook nog een compinatie oogschaduw/concealer brush verkrijgbaar.

2015-07-02 17.56.37 - kopie

De kwast heeft een zwarte simpele steel en het kwastje zelf is zwart met een roze bovenkant, ik vind dit een erg schattig beeld geven. Bij het gebruiken van deze kwast merkte ik dat de kwast heel zacht is. Ik vond het hier door erg fijn om de concealer uit te smeren en denk deze kwasten zeker vaker aan te schaffen.

2015-07-02 17.56.55

Vaak lees ik ook bij andere bloggers dat haartjes van kwasten vaak uitvallen, dit is bij de eerste momenten nog niet gebeurd en ik heb mijn kwast ook al een keertje gereinigd. Dat vind ik wel fijn anders zit er straks nog een haartje van mijn kwast op me gezicht.

Samengevat vind ik het een simpele, maar ook schattige kwast qua uitstraling. De haartjes zijn zacht en vriendelijk voor de huid. Een fijne kwast met een leuk prijskaartje voor het eerste gebruik, later zal ik of misschien jij ook wel op duurdere kwasten overstappen. Maar als je net zoals mij net begint met het gebruik van make-up is dit een prima oplossing!

Welke kwasten gebruik jij?

Liefs,

Een gedachte over “Review – Primark concealer brush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s