Video: Lookbook

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eindelijk is die er dan, mijn outfit video! Iets wat ik al heel lang wil maar je zelf filmen en fotograferen gaat zo moeilijk. Mijn nicht heeft me geholpen met het opnemen van de beelden. Zelf had ik echt de leukste ideeën maar ik kon ze niet uitvoeren met mijn bewerk programma. Daarom heb ik toen de hulp ingeroepen van mijn vriendin. Ze heeft een ander programma en is echt super goed met dit soort dingen. Zelf ben ik heel blij met het resultaat. Veel plezier met kijken!

Abonneren is gratis! Klik hier!

Liefs,

Categorieën video'sTags ,

3 gedachten over “Video: Lookbook

  1. Wat een leuke video! 😀

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close