Anti verveel tips

Het is al weer een tijdje vakantie, meestal is er de eerste weken nog wel een hoop leuks te doen. Maar mocht je nou niet op vakantie gaan en halverwege de vakantie alleen thuis zitten heb ik een aantal tips voor je. Dingen die je alleen kan doen thuis, maar ook dingen die je met een vriendin of misschien met familie kan doen. Hopelijk hebben jullie dan straks toch een leuke vakantie!

Lezen

Ga lekker lezen pak een lekker dik boek en begin gewoon, als je een aantal hoofdstukken hebt gelezen wil je al vaak meer. Natuurlijk kan je ook een lijstje met blog’s maken die je elke dag kan lezen. En als het lekker weer is ga je lekker in de tuin of op balkon zitten. Nog een lekker drankje er bij en genieten.

Video’s kijken

Je kan youtube video’s kijken van verschillende youtubers maar je kan natuurlijk ook een film opzetten. Maakt eigenlijk niet zo veel uit wanneer, want overdag heb je niks te doen maar in de avond is er nou ook niet echt iets leuks op tv. Maakt er nog een bak popcorn bij met een groot glas fris and have fun!

Wees creatief

Als je liever iets onderneemt kan je misschien iets leuks maken voor in je kamer. Er zijn heel veel Do It Yourself artikelen en video’s te vinden. Daar zit vast wel wat tussen. Zo kan je bijvoorbeeld een eigen lipscrub maken, hier van vind je een artikel op mijn blog. Ook kan je cake bakken of misschien zelfs een taart. Ik heb ook nog een heerlijk recept van een toetje met jullie gedeeld, als je hier klikt kan jij hem ook maken!

Foto’s maken

Spreek met een of twee vriendinnen af of doe het met je broertje of zusje. Ga lekker naar buiten met misschien een foto camera of je telefoon en maak leuke foto’s. Laat het weer het niet toe om het buiten te doen? Doe het dan lekker binnen of ga naar een tuincentrum, een leukere achtergrond bestaat er niet met al die bloemen! En je kan er nog een drankje doen ook!

Opruimen

Soms is het gewoon rommelig en ruim je het op in een uur of twee tijd. Maar als je toch heel de dag niks te doen hebt kan je net zo goed even heel je kamer uitzoeken! Zet lekker de muziek aan en begin op een plek waar je al lang niet bent geweest. Zoals een kleding kast of je make up stash. Kijk wat je nog gebruikt en wat niet, je kan het weggooien, maar je kan het ook nog anders benutten. Zo kan je het aan je vriendin geven of je verkoopt het. Dit kan je met al je spullen doen, zoek een rommelmarkt in de buurt en ga daar een dag staan met je spullen. Als je een goede verkoper bent heb je al gauw 40 tot 80 euro opgehaald met z’on dagje.

Room make-over

Nu je toch al je kamer hebt opgeruimd kan je hem ook wel verbouwen, zet je bed eens op een andere plek en je kleding kast een beter opzij. Misschien creëer je er wel meer ruimte mee in je kamer en het geeft je weer een frisse blik op je kamer.

Natuurlijk kan je nog veel meer leuke dingen doen, zo kan je naar een festival of naar de bioscoop gaan of lekker gaan winkelen. Je kan ook een vakantie baantje nemen of zelfgemaakte dingen verkopen. Toch heb ik het even hier bij gelaten.

Hopelijk heb je wat aan de tips!

Liefs,

Een gedachte over “Anti verveel tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s