Essence news! #1

Naamloos

Al weer een hele tijd geleden maakte ik een artikel over de nieuwe collectie van essence. essence maakt regelmatig nieuwe tijdelijke collecties maar om dit artikel te maken zit een hoop tijd en die had ik niet altijd. Toch wil ik echt vaker het laatste nieuws van essence met jullie delen. Daarom nu de Essence news serie. We gaan weer richting sinterklaas en kerst en dus ook de collecties. Hopelijk bevalt het jullie want er zit een hoop werk in, maar ik doe het met plezier!

Essence trend edition “merry berry 

Very berry! Het feestelijke seizoen gaat bijna weer beginnen en dat betekend tijd voor een modieuze kerstmis stijl. De rode en paarsen tinten ontmoeten het glinsterende koper en goud. De collectie zorgt voor de ultieme WOW-verschijning. Lippen en nagels glimmen in intensieve tinten.

01 the perfect dress
01 the perfect dress
01 the perfect dress
01 the perfect dress
02 the masked ball
02 the masked ball
02 the masked ball
02 the masked ball

Essence merry berry – eyeshadow

Bright eyes. De sterk gepigmenteerde eyeshadows in violet en koper bieden prachtige, metalen resultaten. De zachte poeder textuur met een circulaire reliëf structuur op het oppervlak is duurzaam en gemakkelijk te mengen. Beschikbaar in 01 the perfect dress and 02 the masked ball.

01 tonight, I'll be the one
01 tonight, I’ll be the one

Essence merry berry – false lashes

Eye-catcher! U kunt nooit te glamoureuze worden tijdens de feestelijke seizoen. De valse wimpers zijn ideaal, ze komen in een setje van wimpers met twee verschillende lengtes die zichtbaar de eigen winpels verlengen en een dramatische look is gegarandeerd. Inclussief wimperlijm. Beschikbaar in  01 tonight, i’ll be the one.

01 let's the berry-tales begin
01 let’s the berry-tales begin
01 let's the berry-tales begin
01 let’s the berry-tales begin
02 Pink & Perfect
02 Pink & Perfect
02 pink & perfect
02 pink & perfect
03 red rocks
03 red rocks
03 red rocks
03 red rocks

Essence merry berry – lipstick

Shine vs. matt. De lippen zijn sowieso eye-catchers dankzij de longlasting lipsticks in dark berry, intensive berry-pink and bright red. Berry en berry-roze bieden een lichte glans, terwijl de rode versie maakt indrukwekkende lippen met een trendy matte afwerking. Beschikbaar in 01 let’s the berrytales begin, 02 pink & perfect and 03 red rocks.

01 I love my golden pumps
01 I love my golden pumps
01 i love my golden pumps
01 i love my golden pumps

Essence merry berry – highlighter powder

Shimmering stars. Het licht, poederachtige textuur van de highlighter wordt geleverd met een mooie ster reliëf. Het geeft de teint een subtiele gouden shimmer voor een mooie gloeiende blik. Beschikbaar in 01 i love my golden pumps.

01 i love my golden pumps
01 i love my golden pumps

Essence merry berry – scented gold dust powder

Body dust. Het poeder tovert een fijne, licht geparfumeerd gouden shimmer op het gezicht en de hals voor prachtige, stralende accenten. De ronde, gouden fles met een ballon-verstuiver pomp is zeker te zijn een van de echte eye-catchers op de plank van de badkamer. Beschikbaar in 01 i love my golden pumps.

04 red rocks
04 red rocks
03 pink & perfect
03 pink & perfect
02 purple with purpose
02 purple with purpose
01 the masked ball
01 the masked ball

Essence merry berry – nail polish

Luxury polish! Deze winter, gaan de nagels schijnen in de dark violet, shimmering purple, intensive berry-pink and bright red. Ze krijgen een glanzende, langdurige afwerking met fantastische dekking. De fles met een gouden, ronde dop draait deze poetsmiddelen in prachtige edelstenen. Beschikbaar in 01 the masked ball, 02 purple with purpose, 03 pink & perfect and 04 red rocks.

01 i love my golden pumps
01 i love my golden pumps

Essence merry berry – top coat

Goldfinger. Dit is de perfecte toplaag voor degenen die willen hun kleur nagellak een gouden tintje geven. het nagellak effect met gouden vlokken, voor een manicure met een wow-factor! Beschikbaar in 01 i love my golden pumps.

01 I'll save the last dance for you
01 I’ll save the last dance for you

Essence merry berry – stripes nail stickers

Special stripes! De koele, zelfklevende stripe stickers in koper, goud en rood met een metallic effect helpt je met awesome nail art stijlen, snel en gemakkelijk. Beschikbaar in 01 i save the last dance for you.

Essence merry berry – hair fragrance

Perfume & care! Het haar in een subtiele laag van goud stof met de geur van een “like the party of my life” heeft betrekking op de speciale haar geur. Ook maakt het haar gemakkelijker te kammen, geeft het een mooie glans en maakt het je haar super zacht voelen. Beschikbaar in in 01 i love my golden pumps.

ess. advent calendar

Essence trend edition “advent calendar”   

Ja, je leest het misschien al, er komt een advent kalder van essence. Om met beauty richting de kerst te gaan. Achter elk van de 24 deurtjes zal zit een leuke verrassing bevinden. Een quote of the day evenals een cool schoonheidsproduct. De adventkalender heeft een kleurrijke look met een feestelijke ontwerp, dus het is een perfect pre-kerstcadeau voor je beste vriend, zuster of zelfs jezelf! Alle producten zijn beperkt en niet normaal beschikbaar om te kopen in de winkels, het is dus ook nog eens allemaal heel exclusief. Zelf ben ik al heel benieuwd, Hij zal vanaf november beschikbaar zijn en de doos heeft de volgende grootte 39 x 39 x 2.5 cm.

14 have a very pink x-mas!
14 have a very pink x-mas!
06 sweet caramel sweets
06 sweet caramel sweets
04 what a grey-t night!
04 what a grey-t night!
10 do you hear the jingle bells?
10 do you hear the jingle bells?

Deze nagellakjes werd ik niet helemaal wijs uit, maar ik denk dat dit nagellakjes zijn die in de kalender verstopt zitten. Als jullie het leuk vinden haal ik hem misschien ook wel en schrijf ik elke dag een kort artikel over het openen van de deurtjes elke dag en wat ik dan vond achter de deurtjes.

Wat vind jij van de nieuwe essence collectie?

Liefs,

4 gedachtes over “Essence news! #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s