Visite kaartjes!

Ik liep er al een tijdje mee rond en nu heb ik ze dan eindelijk, ik heb ze niet profecioneel laten maken of afdrukken. Ik heb ze zelf ontworpen en op school bij een copyshop laten afdrukken. Ik heb ze vervolgend zelf moeten uitknippen. Het was me niet gelukt op ze recht op elkaar te zetten dus uitsnijden met een snij machine werkte niet helaas. Ik test nu gewoon of ik het echt ga gebruiken. In de toekomst kan ik ze altijd laten afdrukken door een bedrijf.

Ik verdien niks aan mijn blog of youtube kanaal, omdat ik weet dat het nu nog geen nut heeft. Ik vind het ook veelste leuk om te doen, dus heeft het voor mij geen groot belang dat ik er geld aan verdien. Wanneer dit wel zo gaat zijn laat ik het natuurlijk weten. Ook zullen er dan prijzen worden weggegeven, ik wil dan namelijk ook wedstrijdjes doen. Maar genoeg daar over hier zijn de visite kaartjes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat vind jij er van?

Liefs,

Categorieën Geen categorieTags

5 gedachten over “Visite kaartjes!

 1. Wauw, zien er leuk uit! 😀

  Liked by 1 persoon

   1. Alsjeblieft 🙂

    Like

 2. myinspirationlogbook 08/10/2015 — 13:47

  Heel leuk Xx

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close