Essence news #2

poster

Grey shades! Met de nieuwe trend editie “all that greys” essence neemt een reis terug in de tijd naar “Roaring Twenties” -beroemd om haar wilde feesten en vele Hollywood schoonheden –  van half November tot half December 2015. De collectie biedt spannende feest-bestendige producten die gericht zijn op de meest trendy kleur van 2016: grijs. Elegante grijze tinten ontmoeten op rosy-rode tinten en samenvoegen met een perfecte Unie voor de retro-glam van de 1920 ‘s. De it-stukken omvatten een oogschaduw palet met zeven poederachtige tinten en verschillende effecten, een smokey eye potlood met een veerbelaste spons applicator en hoek wimpers voor fantastische lash hoogtepunten. De Charleston stijl haar bandeau completeert perfect de expressieve look. Let’s celebrate… with essence!

7 shades of rose and grey

7 shades of rose and grey

essence all that greys – eyeshadow palette

essence all that greys – eyeshadow palette Rose, Red & Grey! The eyeshadow palette offers the entire colour range of the trend edition with seven different shades. The soft, powdery texture with a high coverage is easy to apply with the duo-applicator. Thanks to the integrated mirror, you can refresh your make-up on the way from the dance floor to the bar. Available in 01 7 shades of rose and grey. Verkrijgbaar in  017 shades of rose and grey.

greyt times

greyt times

back to black

back to black

essence all that greys – smokey eye pencil

Powder Pencil! De kwalitatief hoogwaardige smokey eye potlood in zwart en silvermetallic met een veerbelaste spons applicator zorgt voor een bijzonder comfortabele toepassing van oogschaduw poeder. Telkens wanneer die het oog potlood wordt geopend, absorbeert de spons poeder van het deksel, zodat het gemakkelijk kan worden toegepast en gemengd met behulp van de applicator. Verkrijgbaar in in 01 back to black and 02 greyt times.

a little party never killed nobody

essence all that greys – corner lashes

That Twenties Look. De hoek wimpers maken een expressieve blik in een flits. Toegepast op de buitenste hoeken van het oog, deze valse wimpers benadrukken en dichtheid toevoegen aan je eigen wimpers. Omvat lash lijm. Verkrijgbaar in  01 a little party never killed nobody.

roaring red

that?s what rose would do

essence all that greys – lipgloss

Kiss and tell! De lipglosses met een hoge dekking bieden de lippen met prachtige kleuraccenten en een glanzende afwerking in intensieve donker rood en zachte palissander. Verkrijgbaar in 01 roaring red and 02 that´s what rose would do.

be classy & fabulous

porcelain loose face & body powder

essence all that greys – porcelain loose face & body powder

Porcelain Glow. Het licht, losse poeder in zachte naakt bevat lightreflecting pigmenten te geven van uw gezicht en lichaam een mooie gloed. Het poeder puff vangt en perfect past het poeder. Verkrijgbaar in 01 be classy & fabulous.

roaring red

girl with a pearl

greyt times

back to black

essence all that greys – nail polish

Gatsby’s collection! Vier koele tinten variërend van steen grijs tot antraciet op zwart en rood kunnen u helemaal trendy nagel stijlen maken. Twee effecten – parelwitte mat en hoge glans, zorgen voor uiteenlopende kijkt. Verkrijgbaar in 01 back to black, 02 step into the grey zone, 03 greyt times, 04 girl with a pearl and 05 roaring red.

dressed in lace & pearls

essence all that greys – nail stickers

Pearls & lace. Zet de nagels in kunstwerken met deze twee zelfklevende sticker versies-een zwarte kant band en enkele lichte parels. Een absolute eye-catcher en volstrekt uniek. Verkrijgbaar in 01 dressed in lace & pearls.

ladies? choice

essence all that greys – hair bandeau

Turn back time! De adembenemende antraciet-zwarte haarband met zilveren pailletten doet denken aan de legendarische Charleston look en vangt de unieke charme van de 20 ‘s. Verkrijgbaar in 01 ladies´ choice.

Welke is jou favoriet? Die van mij zijn het pallet, de lipglos en de haarband.

Liefs,

2 gedachtes over “Essence news #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s