Stichting haarwens!


Afgelopen zaterdag (9 januari ) heb ik mijn haar afgeknipt voor stichting haarwens. Ruim 30 cm is er af! Ik show jullie de foto’s van voor en na, vertel jullie waarom ik het heb gedaan en enkele reacties van naaste.


Mijn haar was al behoorlijk lang en ik moest hoe dan ook naar de kapper. Omdat ik het wel weer een keer kort wilde hebben besloot ik om mijn haar te doneren. Dit is iets waar ik al een langere tijd over na dacht. Het is een mooi doel waar van ik weet dat ik er iemand heel blij mee kan maken. Mijn haar is lang genoeg dus ik vond dat het wel eens tijd werd.


Mijn haar werd in twee vlechten verdeeld omdat het nogal dik is.  En toen ging zo de schaar er in. Dat moment vond ik zo spannend, mijn hart klopte in mijn keel. Zeker omdat ik al zag dat het korter werd dan ik in gedachten had.  Natuurlijk heeft ze me niet zo de deur uit laten lopen en het prachtig in model geknipt. Een boblijn, de achterkant is flink uitgedund en ik schrok toen ik opstond ook omdat er zo veel haar rond om de stoel lag. Ik zei ook steeds tijdens het knippen “maak je het niet te kort” Ik had echt het gevoel dat ze alles wegknipte. Ik moest dan ook wel even schrikken dat het zo kort was geknipt, mijn haar is nu achter ongeveer 1 cm lang..

De voorkant is langer hoor, en ik ben er heel blij mee. Mijn haar groeit gelukkig best snel dus hopelijk kan ik in de zomer mijn haar weer in een staat doen hihi.

Een hoop reacties die ik er op krijg is vooral dat het volwassen is en lekker pittig en fel. En dat het goed bij me past. Ik heb het wel vaker kort gehad maar nog nooit zo kort. Maar ik moet toch wel eerlijk toegeven, dat ik mijn lange lokken ook wel een beetje miss. Maar soms ben ik ook gewoon toe aan een korter kapsel. Verandering is soms leuk!

Wat vind jij er van?

Liefs,

Categorieën PersoolijkTags

13 gedachten over “Stichting haarwens!

 1. Ik vind het je mooi staan hoor! En wat stoer dat je dit durfde te doen. Mooi gebaar ook, dat je je haren doneert aan een goed doel.

  Liked by 1 persoon

 2. Knap dat je dat hebt gedaan!! X

  Liked by 1 persoon

 3. Ik heb mn haar ook gedoneerd aan haarwensen

  Liked by 1 persoon

 4. Wat super wat je gedaan hebt! ik weet zeker dat iemand heel blij van jou haar gaat worden! Je nieuwe kapsel is ook erg leuk!
  Liefs Nathalie

  Liked by 1 persoon

 5. Prachtig, dat je dat hebt gedaan! Er is een heel stuk af, maar dit staat je ook echt leuk!

  Liked by 1 persoon

  1. Bedankt! Ik voel me nog altijd goed bij al miss ik me lange haar wel hoor haha

   Liked by 1 persoon

   1. Over een tijdje is je haar weer helemaal aangegroeid en ik zal me ook echt goed voelen bij dat idee, dat kinderen je heel erg dankbaar zijn

    Liked by 1 persoon

   2. Ja, als het weer lang zou zijn zou ik het zo weer doen en ik denk over 2 tot 5 jaar wel nog een keer heb gedaan. Het voelt altijd goed om iets te doen voor een ander.

    Liked by 1 persoon

 6. Staat je goed en wat lief van jou dat je zo achter je goededoel staat!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close