Whohoe 

 

Vandaag laat ik even iets extra’s van mij horen. Gisteren avond kwamen er weer een aantal volgers bij! Dat gebeurt natuurlijk vaker, dat het volger aantal toe neemt. Maar gisteren avond behaalde ik een doelstelling. Namelijk het behalen van de 50 wordpress volgers! Hier ben ik natuurlijk heel blij mee!


Samen met mijn blog lovin’ volgers heb ik dus al weer 72 volgers. Ik wil jullie stuk voor stuk bedanken. Zoals ik afgelopen maandag al liet weten komt er een prijs achtig iets aan. Dit zal zich in mei/juni gaan afspelen. Dit heeft ook te maken met het toenemende aantal volgers, reacties en views!
Nog maakt hel erg bedankt voor het volgen en de support! Mocht je tips hebben hoor ik het graag, dat mag via een reactie maar ook via mail.

Liefs,

6 gedachtes over “Whohoe 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s