Verandering?

   

 Ik vroeg me eens af, wat nou als ik in plaats van om 8 uur in de ochtend eens op een andere tijd ga posten. Namelijk om 3 uur, dan zijn de meeste mensen uit school. Dit wil ik ook met me video’s gaan doen. Natuurlijk wil ik eerst kijken wat jullie fijner vinden. Daarom heb ik een poll voor jullie gemaakt. Vul hem gerust in.

Vanaf maandag zullen er meer leuke artikelen online komen, ik heb het best druk en niet altijd even leuke ideeën om artikels te schrijven. Daarom is het deze week nogal op me blog gericht.

Liefs,

Categorieën feedback

7 gedachten over “Verandering?

 1. Ik vind 8 uur een fijne tijd 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. We zullen zien hoe de rest het vind haha

   Liked by 1 persoon

 2. Het is juist in de ochtend fijn, want dan heb je de hele dag om het te lezen en dan kan het in de trein of de lunchpauze

  Liked by 1 persoon

 3. 8 uur lijkt me prima, als mensen dan om 3 uur uit zijn kunnen ze het toch nog steeds lezen?

  Liked by 1 persoon

 4. Bedankt voor jullie stemmen! Het blijft dus om 8 uur. Haha het was in mijn voordeel geweest als 12 uur of 3 uur was geworden. Maar maakt niet uit ik ga zorgen dat er elke maandag en vrijdag om 8 uur een artikel online staat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close