Londen vlog dag 1

IMG_6487.JPG

Allereerst mij excuus dat ik na vorige week maandag niks meer heb laten horen, het was echt de bedoeling vrijdag nog een artikel te maken maar ik had het meteen druk. Koffer opruimen, boodschappen doen en toen ik net begon met alle foto’s op me laptop zetten kwam mijn beste vriendin al weer langs. Daarna moest ik eten en heb ik gewerkt. Gelukkig heb ik zaterdag wel de tijd gehad een hele boel te doen. Zo heb ik een vlog bewerkt die jullie vanaf vandaag kunnen bekijken. Ook schreef ik alvast een aantal artikelen zodat jullie deze week elke dag iets kunnen lezen van mij.

De vlogs worden allemaal precies een week later online gezet. Donderdag is dus de laatste vlog. Vrijdag krijg je nog een leuk artikel en als alles gaat zoals gepland zaterdag een shoplog, hierin word de winactie bekend gemaakt. Ook zal er op social media een losse winactie plaats vinden.

Hier kan je de eerste London vlog bekijken.

 

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van de komende winactie.

Liefs,

Een gedachte over “Londen vlog dag 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s