Woon inspiratie

img_6729

Afgelopen weekend was ik bij mijn vader, vaak als ik met mijn vader ben gaan we naar de intratuin of een ander tuincentrum. Daar zie ik altijd hele leuke woon inspiratie waar ik foto’s van maak en vandaag deel ik er weer een aantal.img_6731img_6726img_6725img_6728img_6727img_6724

Deze stoel zit zo lekker, je vind hem in meerdere kleuren. Maar toch vertrouw ik de stoel niet helemaal als ik er op zit…

 

Liefs,

Een gedachte over “Woon inspiratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s