Video ~ Winnaar Winactie!

Vanmorgen had ik helaas geen artikel voor jullie, gelukkig zit in in mijn toetsweek had ik vandaag maar een toets. Dus ik heb de tijd om een korte video op te nemen, te bewerken en te publiceren. Hierin maak ik bekend wie de winnaar is van de winactie uit mijn London Shoplog video.

Benieuwd of jij hebt gewonnen? Bekijk snel de video 😉

Nogmaals bedankt voor het meedoen aan de winactie.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s