Druk druk drukk…

Allereerst HOERA mijn mama is vandaag jarig, gefeliciteerd mama en ik zal geen old time foto van je op me blog zetten hahaha. Vervolgens mijn excuus er is even geen artikel vandaag met iets leuks. (Behalve dan dat mijn moeder jarig is haha) En dat ik het erg druk heb, de ochtend werken. Dan mama helpen en in de avond een feestje en zaterdag eigenlijk het zelfde.. Helpen met opruimen, werken en nog een feestje van een vriendin. Een leuk maar druk weekend. Na het weekend zal ik eens kijken of ik nog tijd heb voor een leuk artikel. Maar dat komt wel goed volgens mij.

Liefs,

Categorieën blog

6 gedachten over “Druk druk drukk…

 1. weespositief 08/07/2016 — 09:33

  gefeliciteerd met je moeder!

  Liked by 1 persoon

 2. Gefeliciteerd aan je mams 😀

  Liked by 1 persoon

 3. Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder 🙂 Xxx

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close