Druk druk drukk…

Allereerst HOERA mijn mama is vandaag jarig, gefeliciteerd mama en ik zal geen old time foto van je op me blog zetten hahaha. Vervolgens mijn excuus er is even geen artikel vandaag met iets leuks. (Behalve dan dat mijn moeder jarig is haha) En dat ik het erg druk heb, de ochtend werken. Dan mama helpen en in de avond een feestje en zaterdag eigenlijk het zelfde.. Helpen met opruimen, werken en nog een feestje van een vriendin. Een leuk maar druk weekend. Na het weekend zal ik eens kijken of ik nog tijd heb voor een leuk artikel. Maar dat komt wel goed volgens mij.

Liefs,

6 gedachtes over “Druk druk drukk…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s