Holiday Shoplog ~ Primark, H&M, kiko & meer

Op vakantie heb ik een hoop stadjes bezocht en heb ik dus een hoop winkels gespot. Zo ben ik ook in het grootste winkelcentrum van Europa geweest en je raad het vast al, ik ben daar goed geslaagd. Het leek mij leuk de aankopen van mijn vakantie met jullie te delen in een video. Veel kijk plezier!

 

 

Welk item vind jij het leukste?

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s