Muur creatie

Een hele lange tijd heb ik vier lijstjes boven mijn bede gehad met love, op mijn de toen nog roze muur. Ondertussen is mijn muur grijs en mijn kamer bijna helemaal naar mijn zin. Nu heb ik ook de lijstjes verkocht en iets nieuws bedacht voor op mijn muur. Namelijk een foto collage. 

Na dat ik in London een bordje had gekocht met Oxford street en voor mijn verjaardag een film klap bord kreeg leek hem mij leuk dit op een plankje te zetten op de zelfde wand. Tot nu toe is dit het resultaat maar het lijkt me leuk om misschien in de toekomst nog meer foto’s op te hangen.

foto's van iphone x 219.JPG

 

Ik heb een mapje met meerdere foto’s dus genoeg keuze om te wisselen.

Wat is het fijnste plekje van jou huis?

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s