blog, Persoolijk

Nieuw upload schema

IMG_0743.JPG

Goedemiddag allemaal,

Vanmorgen had ik weer een moment dat er een artikel werd gepubliceerd die ik voor vandaag had ingepland. Helaas was dit artikel nog niet af en merk ik steeds vaker dat ik minder inspiratie heb en minder tijd om te schrijven. Daarom een nieuw upload schema, momenteel doe ik elke maandag en vrijdag een artikel schrijven. Hier komt dus verandering in. Voortaan vind je elke zaterdag om 8.00u een artikel. Na mijn examens zal ik gaan kijken of het me lukt om vaker te uploaden.

Liefs,

4 gedachten over “Nieuw upload schema”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s