De huishoudbeurs

 

Afgelopen week was het weer zo ver, duizenden vrouwen en soms ook mannen gingen naar de huishoudbeurs. Hier vind je verschillende stands voor het huishouden maar ook met verzorging en make up. Een echt uitje voor met je beste vriendin of je moeder. Ik ging namelijk gezellig een dagje met mijn moeder op stap.

Voor de verandering heb ik dit keer een sfeer impressie gemaakt van het gehele event. Ook wilde ik nog mijn aankopen en een paar andere dingen met jullie delen dus die vind je onderaan dit artikel. Veel plezier met kijken naar deze video.

 

IMG_1583.JPG

We hebben als lunch een heerlijke Turkse pizza op, waarvan ik eerst dat dat mensen wraps aan het eten waren.

IMG_1607.JPG

Ik heb me ingehouden, ik heb maar een paar kleine dingen gekocht namelijk nagellak, voor een euro per potje. Here granen repen voor een euro per doosje en 8 scheermesjes voor 15 euro. Ook kocht ik nog een nieuw hoofdkussen voor 10 euro.

Ik zou zeker nog een keer naar de huishoud beurs willen, maar misschien dan met ander gezelschap en ik denk dat ik het zeker ga doen als ik straks op me zelf ga wonen of zwanger ben. Er staat namelijk ook een 9 maanden beurs bij.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s