My weight battle #4

Het viel me vorige maand zwaar tegen.. nu wil ik toch mijn doel behalen en heb ik besloten op het te verwoorden in een dagboek. Niet elke dag maar gewoon dagen die heel goed gingen of misscchien wel heel slecht.
15 mei 2017 – Ik ben het nu echt zat ik ga me zelf beheersen, gezond leven en gezond eten hoort daar bij! Deze week begin het ik start mijn dag ben een smoothie aardbei-banaan-appel. En twee volkoren crackers met filet american. Ook dronk ik groene thee met honing, dit beviel me trouwens beter dan verwacht… dus geen normale twee met te veel suiker en melk meer voor mij. Oh en ook mijn scooter laat ik vandaag staan, ik pak de fiets om een paar uurtjes naar school te gaan.

Als snack had ik een stukje komkommer en vanavond loop ik 5 km mee met de avond vierdaagse van mijn nichtje. Flesje water mee en gaan!

Ik weet dat ik het kan, alleen moet ik mezelf leren te beheersen. Morgen alleen een probleem, ik ga uiteten met mijn moeder voor me naar de lion king gaan. Probeer op zoek te gaan naar iets normaals en ik hou me de hele dag streng aan me dieet. Ook wil ik gaan hardlopen, dit compenseerd in elk geval.
17 mei 2017 – Vandaag was een goede dag, gestart met 2 volkoren crackers met filet en als lunch 2 crackers met kaas. Heel veel water gedronken wel 2 liter (voornamelijk tijdens het werken in de avond) want het was heel warm deze dag! Wel 29-30 graden!!! En als avond eten had ik een pistoletje hete kip op me werk. Natuurlijk kwam ik beetje te kort hier aan en at in als snack s avonds nog cheese dippers. Stokjes met smeerkaas zou niet zo erg moeten zijn.

Ook ging ik fietsend naar mijn werk 9 km gefietst dus, ik ben helemaal tevreden met deze dag. Morgen wil ik gaan hardlopen, de tweede keer al deze week dus dat gaat zeker goed.

1 juni 2017 – vandaag had ik verwacht dat ik zwaarder zou zijn, gelukkig was dat niet zo. Een paar dagen eerder had ik gezien dat ik mijn doel had behaald. Vandaag zei de weegschaal 81,4 kg. Whoeehoee mijn doel voor 3 juni was 82 kg en is behaald..

Een nadeel aan vandaag.. ik had geen tijd om thuis te eten ik moest voor ik ging werken naar de ortho omdat mijn spalkje los zat. Dus belande ik voor mijn avond eten bij de mac… wel heb ik 10 km gefietst om het te compeseren.

Voor deze maand ben ik dus weer tevreden op naar volgende maand. Mijn door voor dan is 80 kg dus ik heb nog geen 2 kilo te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s