Mascara review

Vorige week ben ik bij de etos geweest in de Sale wezen neuzen. Hier vond ik een paar leuke dingen, zo kocht ik een essie nagellak voor 2 euro en twee mascara’s met 1+1 aanbieding. Het leek mij leuk de twee mascara’s te reviewen. De mascara’s zijn van twee verschillende merken L’Oreal en Maybelline.

 

Volgende week zal ik mijn Essie nagellak reviewen voor jullie. Zelf ben ik een groot fan van Essie nagellak en ben dan ook erg blij om deze mooie kleur voor deze leuke prijs toe te voegen aan mijn collectie.

Voor vandaag zal ik jullie mijn ervaringen delen over de L’Oreal mascara Paradise en de Maybaline mascara Push up Drama. De keuze viel op deze twee mascara’s omdat ik in de Nieuwsbrief las van etos dat de Paradise exiatic het beste uit de test komt. De maybelline the falsies push up drama werd mij geadviseerd door de verkoopster van Etos, omdat mijn wimpers niet echt gekruld zijn.

L’Oreal Paradise Extatic

De uitstraling van deze mascara vind ik erg mooi, het heeft een luxe champagne gouden kleur. Dit geeft een luze uitstraling aan de mascara. Ook het doosje erom heen geeft een luxere uitstraling dan de meeste mascara’s hebben van deze merken.

De mascara borstel bestaat uit kleine haartjes, die fijn de mascara aanbrengen op mijn wimpers. Door een wiebelende beweging te maken met aanbrengen breng ik nog wat extra volume in mijn wimpers aan.

Ik vind de mascara erg fijn maar veel volume geeft het natuurlijk niet. Wel vind het het een fijne mascara voor dagelijks gebruik. En met een wimper kruller en een extra volume mascara perfect voor feestjes. Ook is de mascara niet waterproef, zelf vind ik dit wel fijn dan gaat het er wat makkelijker vanaf.

 

maybelline the falsies push up drama

Ik vind de uitstraling van deze mascara erg origineel en een beetje apart. Door een roze onderkant en een rode dop. Geeft deze mascara een unieke uitstraling, veder is het niet echt een hele luxe verpakking. Maar toch trekt het mij wel aan.

Deze borstel heeft plastic korte haartjes die ver uit elkaar staan. Zelf vind ik een borsten met haartjes fijner in gebruik. In eerste instantie dacht ik ook dat deze mascara dat ook zou hebben. Over het algemeen is het geen vervelende mascara in gebruik. Wel viel het resultaat mij tegen.

Naar mijn gevoel was de L’Oreal mascara veel effectiever in het geven van volume in mijn wimpers. het gaf mij dus niet het gewenste resultaat dat ik had gehoopt.

Beide mascara’s kosten ongeveer 15 á 16 euro en met de 1+1 actie van de etos kosten deze twee mascara’s dus maar 7,50 per stuk. Een goede deal al vind ik het zelf.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s