Dagje Dolfinarium

Vorig weekend hadden wij enorme mazzel, ik had een weekend vrij en gelukkig werd het die zondag een droge dag. Uiteindelijk zelfs een heerlijke dolfinarium dag al kon het wel een paar graden warmen. Maar we mogen zeker niet klagen. Mijn vriend was nog nooit in het Dolfinarium geweest, ikzelf wel op jonge leeftijd. Ik kan me alleen nog de zeeleeuwen show herinneren met de huisjes op de achtergrond. 

Ondertussen zijn de verschillende shows veranderd en leek het me na ruim 10 jaar wel weer leuk om een keer naar het Dolfinarium te gaan. Via ticketveiling hebben wij tickets voor een leuke prijs kunnen bemachtigen. Omdat we op de tickets best wel goed hebben kunnen besparen leek het ons ook leuk om op de foto te gaan met een dolfijn en zeeleeuw voor  euro per persoon. Wauw wat een leuke ervaring, in de toekomst wil ik ook nog graag zwemmen met dolfijnen maar ik heb nu een eerste stap gezet door er een aan te raken.

IMG_3200

De het fotomoment is na de shows en echt een leuke ervaring. Ook zijn er nog kleine speelkwartieren van 10 minuten in de verblijven, ook dit is heel erg leuk om te zien. Ik heb nog een aantal foto’s voor jullie van de shows en de dieren in het park.

IMG_2328

IMG_2401

IMG_2550

Ook mochten we met de zeeleeuw op de foto na de zeeleeuwen show, het was zo gek ineens zo’n zeeleeuwen kop op je hoofd hihi.. Wij zijn zelf heel erg blij met het resultaat en de leuke dag in het park.

IMG_3227

 

Achteraf zijn we lekker wezen eten bij Wok inn een wereld restaurant langs de rijksweg, die hadden we op de heenweg al gespot.

IMG_2355

Voornamelijk voor jonge kinderen is het park heel erg leuk, je hebt verschillende speeltuinen en je kan zelfs als het echt heel warm is lekker het strandje op en zelf een dolfijn zijn in het water.

Liefs,

2 gedachtes over “Dagje Dolfinarium

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s