Fotoshoot met vriend

 

Zondag 5 november was ik een jaar samen met mijn vriend, na aanleiding van een gratis fotoshoot actie van kruidvat leek het ons leuk die dag vast te leggen met een fotoshoot. Het leek mij leuk de foto’s met jullie te delen want het resultaat is verbluffend.

Wauw wat ben ik dankbaar voor deze foto’s er werden 50 foto’s gemaakt en het was enorm moeilijk om die foto’s uit te zoeken, uiteindelijk kwamen we op 23 foto’s. We hebben er 1 gekregen bij de gratis fotoshoot en we kregen er twee cadeau van de fotograaf. In totaal hebben we er ongeveer 200 euro voor de foto’s betaald. Je krijgt er dan een mooi foto album van en een dvd waar alle foto’s op staan. Ook kregen we een bon mee voor de volgende keer.

PicturePeople (1 van 23)

Dit was de eerste foto die ik zag en mijn reactie was alleen maar, WAUW kijk hoe gaaf! En dat was pas de eerste foto, niet wetend wat voor moois er nog meer tussen zat.PicturePeople (4 van 23)

Als ik deze foto zie denk ik echt, wauw wat een power koppel zijn wij, we hebben sowieso al zoveel meegemaakt samen. In een jaar tijd is zoveel gebeurd, gelukkig hadden we elkaar.PicturePeople (7 van 23)PicturePeople (8 van 23)PicturePeople (9 van 23)

Deze foto is zo gaaf, ik had al eerder zulke foto’s gezien bij de voorbeelden op hun site, ik ben ook erg blij met het resultaat.PicturePeople (14 van 23)PicturePeople (15 van 23)PicturePeople (17 van 23)PicturePeople (19 van 23)

Toen we de foto’s gingen maken in deze setting had ik geen idee wat er uit zou komen, maar wauw wat gaaf!! En de twee close ups van deze setting zijn al helemaal verbluffend.

PicturePeople (20 van 23)PicturePeople (21 van 23)

Ik denk dat deze foto toch wel mijn favoriet is, hij is ingesteld als mijn achtergrond van mijn telefoon en ik vind de foto zo lief.

De foto’s zijn gemaakt door Fee of Fay, ik weet niet hoe ik haar naam schrijf maar ik ben haar zo dankbaar voor het maken van deze foto’s. We zijn geweest bij Picture people in Alexandrium Rotterdam. En ik denk dat ik nog wel een keer zou gaan, ik zei al er zijn een paar dingen waar ik een fotoshoot van zou willen Mijn trouwerij, zwangerschap en een babyshoot van me kinderen. En anders kan ik altijd nog me pasfoto laten maken bij Picture people.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s