I’M BACK

He een artikel op Fashion creatures, ja dat klopt. Ik weet het ik ben een lange tijd afwezig geweest. Wegens prive redenen was het allemaal een beetje gaos de laatste maanden. Hier kan je nog lezen wat de aanleiding is geweest voor de afgelopen maanden. Maar alles is nu voorbij, dus heb ik weer tijd voor mijn blog! Wauw wat heb ik dat gemist. Gewoon even lekker op de bank met mijn laptop op schoot een artikel schrijven. 

Nu ruim twee weken nadat mijn moeder en ik de sleutel hebben gehad ben ik helemaal klaar om mijn blog weer 100% op te pakken. Ik moet nog even kijken hoe ik alles ga plannen en ga doen, ik werk namelijk ook nog 32 uur per week naast mijn blog.

Wat kan je van mijn verwachten, nou als de laatste dingen zijn afgerond in mijn kamer komt er een roomtour video. Hopelijk nog voor het einde van het jaar.

Veder is het de bedoeling om te beginnen met 1 artikel per week, omdat ik even wil gaan kijken hoe ik mijn werk en blog samen wil gaan combineren.

Als jullie nog iedereen hebben hoor ik het graag. Laat in de reacties achter wat je graag zou willen zien op mijn blog.

Liefs,

2 gedachtes over “I’M BACK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s