Avondje bios? #1

Afbeeldingsresultaat voor daddy home 2

JA het leek mij leuk een nieuwe reeks te beginnen, ik wil proberen twee keer per maand naar de bios te gaan en jullie te vertellen over die films. Zo ben ik afgelopen vrijdag naar de bioscoop film Daddy’s Home 2 geweest. Vandaag vertel ik jullie hoe deze film was en waar hij over ging.

Eerlijk, ik moet zeggen dat ik deel 1 niet gezien heb, helaas kon ik die ook niet bekijken op netflix. Maar ondanks dat kon ik wel goed begrijpen hoe de eerste film ging, ook aan de hand van de trailer. In de eerste film was er een beetje een conflict tussen de vader en stiefvader van de kinderen. Ze probeerde beide een betere vader te zijn voor de kinderen. Uiteindelijk hebben ze het goed gemaakt, want in deel 2 begint de film met hun als top team met de kinderen halen en brengen.

Afbeeldingsresultaat voor daddy home 2

Nou komen in Daddy’s Home 2 met kerst de vaders van beide heren. Totaal verschillende mannen. Brad & Dusty hadden voordat ze het nieuw kregen van hun vaders die zoude komen, net besloten kerst met ze alle te vieren. Nadat hun dochter had laten blijken het vieren van kerst bij beide ouders stom te vinden. Wanneer de vaders van Brad & Dusty thuis komen en dit nieuw mee krijgen besluit de vader van Dusty een villa in de sneeuw te boeken, hier vieren ze dan kerst.

Daar gebeuren vervolgens nog allemaal leuke dingen ook gaan er wat dingen mis maar uiteindelijk komt het zoals altijd weer goed.

 

Gerelateerde afbeelding

Ik raad deze film zeer aan, het heeft alles wat een komedie kerstfilm nodig heeft, kerstliedjes, foute kersttruien, een kerststal, sneeuw en echt de tranen liepen over me wangen van het lachen.

Bekijk hier de trailer.

Liefs,

5 gedachtes over “Avondje bios? #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s