Recept ~ Pasta pesto kip

Vandaag heb ik een heerlijk recept voor jullie, ik heb het voor het eerst gemaakt en het beviel me goed. Het is een gemakkelijk recept waarmee je gemakkelijk kan variëren. Ik heb er voor gekozen om het als koude pasta te eten maar je kan het ook warm eten of er een vegetarische pasta van maken. 

Foto:

Wat heb je nodig?

  • pesto
  • komkommer
  • tomaat (zongedroogde tomaat kan ook)
  • pasta
  • kip (Dit kan je eventueel weg laten)

Foto:

Zet als eerste het water op voor de pasta, als het water kookt volgens instructie op de verpakking klaarmaken.

Foto: Foto:

Terwijl het water en de pasta kookt kan je de groente in stukjes snijden. Ik koos voor cherry tomaatjes die heb ik door midden gesneden. De komkommer heb ik in kwartjes gesneden, je kan er ook voor kiezen om de binnenkant er uit te halen.

Foto: Foto:

Snij vervolgens de kip in kleine stukjes, zelf had ik twee kipfilets je kan ook wat meer kip nemen. Kruid de kip met italiaanse kruiden, zelf heb ik peper en paprika poeder gebruikt.

Foto:

Bak de kip in olie gaar en laat het daarna afkoelen mocht je voor de koude pasta gaan.

Foto:

Ondertussen is de pasta klaar (en afgekoeld) Doe er dan 3 tot 5 eetlepels pesto bij, doe dit een beetje aan de hand van de hoeveelheid pasta. Zelf had ik 250 gram pasta gekookt.

Foto:

Meng alles in een grote pan samen en je hebt een heerlijke pasta, snel en gemakkelijk. En de restjes? Die neem je de volgende dag mee naar je werk of school als lunch.

IMG_2662.JPG

Eet smakelijk,

Liefs,

Geplaatst in: blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s