4 maart ~ FunRun Duinrell

Ik wil al een lange tijd een keer mee doen aan iets van een hardloop wedstrijd, natuurlijk is een marathon zwaar boven mijn niveau. omdat ik zeer ongetraind ben maar toch leek het me leuk iets te doen. Dus toen ik las over de funrun in duinrell heb ik meteen me vriend gevraagd of we mee konden doen.

Met de FunRun wordt er geld ingezameld voor het Ronald Mcdonald huis en stichting opkikker, zelf vind ik dit twee hele mooie doelen.

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. In het Ronald McDonald Huis Den Haag logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Hagaziekenhuis, locatie Juliana Kinderziekenhuis. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen we gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten we niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.

Wil jij ons sponsoren? klik dan Hier en doneer! Alvast bedankt!!

Een donatie kan vanaf 5 euro.

 

Natuurlijk kan je ook kiezen om zelf mee te doen, ik ga voor de 5 km en jij? Meer informatie kan je vinden op de site van Duinrell.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s