Christmas Cadeau tips

Gerelateerde afbeelding

De feestdagen komen er weer aan en dan betekend cadeautjes kopen, ik zelf vind dat misschien wel het leukste van heel de feestdagen. Natuurlijk vind ik het samen zijn met familie het aller belangrijkste. Vaak kan ik voor de mensen die dicht bij mij staan best veel leuke cadeautjes bedenken, maar ik kan best begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is. Daarom heb ik vandaag een artikel met tips voor cadeautjes voor je vader, moeder, tante, oom, broer, zus of schoonfamilie.

Vaak is het voor jonge kinderen niet zo moeilijk je kijk naar wat ze niet hebben of neemt ze mee naar de winkel en ze wijzen al 20 dingen aan die ze willen hebben. Als je dat gewoon goed onthoud kan je er zelf een selectie uit halen.

Voor tieners, volwassene en ouderen is het vaak wat lastiger, omdat deze groep werkt en zelf vaak dingen kopen die ze willen hebben. Nou heb ik voor jullie een lijstje gemaakt met leuke en originele cadeautjes.

PicturePeople (2 van 23)

Een fotoshoot

Het is een leuke ervaring en je kan het gemakkelijk cadeau geven aan je opa en opa, vader en moeder of je nicht met haar vriend. Ook is het heel leuk om met een vriendengroep te doen. Prijzen zijn erg verschillend, je kan kiezen voor verschillende pakketten, voor prijzen kan je het beste contact opnemen met een fotograaf in de buurt.

Afbeeldingsresultaat voor efteling

Een dagje uit

Je hebt tegenwoordig hele leuke cadeau bonnen voor de bioscoop, wellness of een diner. Natuurlijk kan je zelf ook een leuke bon maken voor een dagje Efteling, Duinrell of Drievliet voor je beste vriendin. Dan kan je gezellig samen gaan.

Kleding

Kleding heeft een mens nooit genoeg, maar hoe leuk is het om een paar leuke kerst sokken of sloffen te kopen voor je vader of zusje. Natuurlijk kan je ook een leuke kerst trui cadeau doen en mocht de maat niet goed zijn wel even de bon bewaren he 😉

Afbeeldingsresultaat voor kerstservies

Servies

Je kan je moeder en je oma vast wel blij maken met een leuk kerst bordje voor de kerstkransjes voor volgend jaar. Of misschien heb je het afgelopen jaar perrongelijk de lievelingsbeker van je vader laten vallen en geef je een nieuwe als vervanging.

Scheersysteem

Voor je vader en opa kan je ook nog een scheersysteem kopen zo heeft gillete de mogelijkheid om je scheermesje te personaliseren door een leuke afbeelding of tekst er op te laten zetten.

Hier hebben jullie vast wel iets aan om leuke cadeautjes te bedenken voor de feestdagen, ik wens jullie alvast hele fijne dagen.

Liefs,

 

 

*De foto’s die gebruikt worden in dit artikel zijn niet door mij gemaakt*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s