Avondje bios? #2

Afbeeldingsresultaat voor wonder film

Ik ben 29 november nog naar de film wonder geweest, ook over deze film leek het me leuk om mijn ervaring met jullie te delen, tevens zal het je opvallen dat ik vandaag een artikel online zet. Ik wil deze maand twee artikelen per week gaan publiceren, dus elke woensdag en zaterdag kan je nu een artikel van mij verwachten tot het einde van het jaar. 

De film wonder trok mij al erg aan door de trailer, het viel me ook op dat er een hoop mensen in de zaal zaten (meer dan ik gewend ben in desbetreffende bioscoop locatie). Dus ik ben niet de enigste, de film gaat over een jongen genaamd august die geboren is met een gezichtsafwijking, hij heeft altijd thuis les gekregen en een hoop operaties ondergaan.

Afbeeldingsresultaat voor wonder film

Op 10 jarige leeftijd gaat hij voor het eerst naar een echte school. Hij voelt zich anders dan andere en vind het erg eng, het gaat soms goed en soms niet goed met Auggie. Het is echt hard brekend om te zien hoe kinderen van deze leeftijd met elkaar omgaan. Maar dat is niet het enigste waar ik een traantje om heb moeten laten…

 

Ook krijg je een verhaal lijn te zien vanuit zijn zus, die heeft het ook niet altijd even makkelijk. Het leuke aan de film vind ik dat de film vanuit schillende punten verteld wordt, vanuit het oog van de pester, maar ook vanuit de zus en een vriend zijn kant van het verhaal. Zo zie je ook de achterliggende reden van mensen hun reactie.

Veder wil ik niet te veel verklappen maar de film is prachtig en zeker het waard om hem te bekijken.

Volgend weekend zal ik meer vertellen over de film Bad Moms 2 waar ik vanavond heen ga.

Liefs,

Een gedachte over “Avondje bios? #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s