Mini fotoboek ~ Fotofabriek.nl

Toen ik opzoek was naar leuke cadeautjes om te geven deze kerst zei ik al eerder dat foto cadeautjes erg leuk zijn. Nou heb ik eens een leuk voorbeeld voor jullie om cadeau te doen. Het is een mini foto album van fotofabriek.nl ik heb al eerder een keer iets leuks van hun mogen ontvangen. Mocht je daar naar benieuwd zijn lees dat het artikel hier. Deze keer mocht ik dus een fotoalbum ontwerpen. IMG_2956

Het ontwerpen is heel gemakkelijk en erg leuk om te doen, je kan verschillende dingen doen. Je kan er voor kiezen om een collage te maken van 2,3 of 4 foto’s op 1 pagina, maar je kan er ook voor kiezen om 1 foto per pagina te doen. Dat is wat ik zelf heb gedaan, ook kan je er nog teksten aan toevoegen en leuke plaatjes.

Ook kan je nog een keuze maken in het soort papier en je kan verschillende maten kiezen, zelf heb ik een a6 formaat gekozen, dit is lekker klein en gemakkelijk mee te nemen. Handig voor in mijn tas als we opa & oma gaan bezoeken.

Ik heb er voor gekozen om dit fotoboekje te vullen met foto’s van de fotoshoot van mij met mijn vriend. We hebben toen een groot boek gehad maar die kan natuurlijk maar bij 1 iemand staan, dus zo hebben we een tweede boekje voor me vriend om te laten zien aan familie.

IMG_2959.JPG

Als je ook interesse hebt in zo’n leuk en gemakkelijk fotoboek klik dan hier. Dan wens ik je veel plezier met maken, maar ook met geven. Of hou je hem toch liever voor jezelf?

Veder heeft fotofabriek.nl nog veel meer leuke dingen, zo hebben ze nu voor de kerst een aanbieding met tot wel 40% korting op persoonlijke kerst cadeau’s en 30% korting op kerstkaarten.*

Liefs,

*zie eventuele de voorwaarden op de website

Dit artikel is een samenwerking met Fotofabriek.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s