Avondje bios #3

Afbeeldingsresultaat voor bad moms 2

Vorig weekend vertelde ik jullie al over de film wonder, dit weekend vertel ik over de film Bad moms 2. Zelf had ik deel 1 niet gezien maar de film trok me wel erg aan. Het gaat om 3 jonge moeder met alle drie een totaal verschillende manier van opvoeden. Hun moeder komt met kerst langs maar of ze daar nou op zitten te wachten.

Elke moeder heeft zo haar trekjes, zo wil er een dat haar dochter haar beste vriendin is, de andere wil dat haar dochter perfect is en de derde moeder komt vaak alleen voor geld dat ze weer kan vergokken.

De moeder proberen voor hun kinderen de perfecte kerst te vieren maar het kost te veel moeite en energie en willen zelf ook een keer van de kerst genieten. Gelijk hebben ze maar hun moeder zijn het er niet mee eens en steken er een stokje voor. Uiteindelijk heeft ieder zo haar reden voor het gedrag, maar ondertussen levert het hilarische momenten op.

Het is een leuke komedie en ik heb dan ook erg gelachen. Ik vind het een zeer leuke film om met je vriendinnen groep of met je vriend heen te gaan.

 

Over welke film zou jij nog graag willen lezen voor je er heen gaat?

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s