Inpak ideeën

Vast niet iedereen is zoals mij al klaar met het inpakken van alle kerst cadeautjes, het leek mij dus leuk jullie een paar leuke inpak ideeën te geven. Zelf heb ik stage gelopen bij een parfumerie en daar heb ik leuke trucs geleerd om cadeautjes in te pakken. Een leuke strik of stropdas en soms haal ik leuke ideeën van het internet. IMG_3011

Zelf vind ik het ook leuk om alles passend te maken bij de boom, zo hebben we bij mijn moeder een roze boom staan dan zorg ik ook dat alle cadeautjes roze zijn.

Wat heb je nodig?

Inpakpapier, schaar en plakband natuurlijk

Maar ook er echt iets moois van te maken heb je verschillende linten nodig en leuke kaartjes, en belletjes. Zelf vond ik de belletjes bij Hema en alle lintjes heb ik verzameld bij action, wibra en prijsmepper.

Het leukste lint heb ik gevonden bij een winkeltje in Rotterdam. Het winkeltje kende ik eerder nog niet maar blijkt ook in den haag te zitten en nog meer plaatsen. Het winkeltje heet sostrene grene De zussen grene, het heeft hele leuke rolletjes lint van 10m wat ik dus best wel goed kan gebruiken voor prijzen rond de 1 a 2 euro.

IMG_3012

Kleine cadeautjes zijn moeilijk te versieren? Misschien maar ik heb het gewoon gedaan, een lintje rondom eindigend met een strik, belletjes en een ster als naamkaartje.IMG_3014

Handig toch dat lint, anders zijn die ronde dunne cadeautjes zo raar..

IMG_3015

Dit zakje is gemakkelijk te vouwen van je kerst papier, je plakt de achterkant dicht en vouwt de onderkant 1 keer om. Daarna vouw je dit dicht en plakbandje er op en klaar. Het filmpje vind je hier. 

IMG_3019

Simpel toch, maar toch erg leuk je plakt het lint aan de achterkant vast met een plakbandje.

IMG_3018

Ook hem omvouwen van een laddertje is een makkelijke inpak tip, je houd vast wel eens een stukje over aan de boven kant door hem om en om te vouwen als een ladertje krijg je een leuk effect. In het midden of de zijkanten een plakbandje en een lintje er om en je bent klaar.

Hopelijk ben jij geïnspireerd voor de kerst cadeautjes. 🙂

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s