Mijn kerst 2017

Ik heb een hele fijne kerst gehad, kerst avond was mijn vriend naar Feyenoord en heb ik met zijn moeder spaghetti gegeten. Geen speciale avond geweest voor ons. De andere dagen wel.

Eerste kerstdag

Heb ik lekker met me vriend rustig aan gedaan, hij voelde zich niet zo lekker en is een uurtje gaan slapen, ondertussen ben ik mijn haar en make up gaan doen, na een uur ben ik naast hem gaan zitten. Hij lag zo lief te slapen dat ik toen maar op me telefoon spelletjes ben gaan spellen om hem nog even een half uurtje langer te laten slapen.❤️

we zijn erna met zijn ouders wezen gourmette en hebben de cadeautjes mogen open maken.

We zijn heel erg verwend😱🙈 Een beetje te veel zelfs wauw en dat is pas de eerste kerstdag❤️

Voor mij lagen er hele leuke cadeautjes onder de boom en ook heel veel, ben zo blij met alle spullen. Ik heb een make up set gekregen, een mermaid kleed en een onesie, kookboek, cup cake blik en vormpjes maar ook lekkere warme sokken, een kruikje, zeep, fashion cheque en dior lipcare. Van mijn super lieve vriend kreeg ik de prachtige disney pandora bedels en armband en de geur set van hugo boss the sent❤️

Mijn vriend is ook lekker verwend met een feyenoord tas, feyenoord kussens, ondergoed, passoa, een charge station, een unieke scheermes met een foto van ons en een nieuw scheerapparaat.

Dan heeft hij zijn cadeautjes van tweede kerstdag bij mijn moeder nog niet gehad.

Tweede kerstdag

Deze dag ging ik met mijn vriend even de stad in sommige kerst cadeautjes waren in de verkeerde maat en gingen we even ruilen. Ook hebben we bij lush nog wat spullen gekocht in de sale en bij hunkemoller de kerstkoek vormpjes.

Onder de boom bij mijn moeder lagen ook nog leuke cadeautjes onder de boom, een pyjama shirt van minnie, een mickey tas, weegschaal, ventilator en een nagelblok. Super blij met de leuke cadeautjes.

Mijn vriend kreeg de zelfde ventilator anders pikt hij die van mij in.. hihi. Hij heeft een axe pakket gehad, rituals zeep en een warme muts. Ook kreeg hij play link set voor playstation 4 en een cadeaubon voor the sting.

Zo blij met alle verwennerij❤️

Alle kerstmannen en vrouwen hartelijk bedankt 😀

Hebben jullie ook een leuke kerst gehad?

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s