Bye, 2017, Welcome 2018

Morgen is het weer zo ver… de laatste dag van het jaar. Net als vorig jaar wil ik het jaar met jullie afsluiten in een artikel, door jullie even te vertellen hoe mijn 2017 er uit zag en wat mijn verwachtingen zijn voor 2018 voor zowel mijn prive leven als mijn blog.

Net als vorig jaar luister ik ook vandaag weer naar de top tracks 2017 lijst op spotifi, ondanks dat ik me het afgelopen jaar niet heel veel bezig heb gehouden met muziek heb ik toch altijd een muziekje op de achtergrond tijdens het schrijven.

img_1405

Aan het begin van het jaar werd ik uitgenodigd voor een persmoment op het horecava, dit was voor mij een hele bijzondere ervaring en ik ben ook erg dankbaar door de kans.

img_1526

Ook werd ik benaderd door fotofabriek voor deze leuke samenwerking, ik mocht een foto op karton voor Valentijnsdag laten maken, later in het jaar mocht ik ook nog een foto album maken voor de kerst. Ik ben fotofabriek zeer dankbaar voor deze leuke kans.

img_1205

Ik heb mijn haar laten verven dit jaar ook daar ben ik nog steeds erg blij mee. Het is voor het eerst dat ik mijn haar echt blijvend heb geverfd, eerder heb ik wel een kleurspoeling gehad die na twee weken weg was.

IMG_2042

Na hard te hebben gewerkt voor mijn bedrijfsplan heb ik mijn diploma behaald voor Filiaalmanager MBO4

IMG_3200

Ik ben na jaren weer eens in het dolfinarium geweest en heb een enorm gave ervaring mogen meemaken door met een dolfijn op de foto te mogen super leuk en ook met een zeeleeuw.

PicturePeople (14 van 23)

Ook heb ik samen met mijn vriend ons 1 jaar samen zijn bezegeld met een prachtige fotoshoot, onze liefde is het afgelopen jaar zo sterk geworden en hij heeft me enorm geholpen in de moeilijke tijd. Ik ben vooral in 2017 super dankbaar voor hem en hoop nog veel mooie jaren te hebben samen met hem.

 

Een jaar geleden vroeg ik me af wat 2017 in petto zou hebben, zo zou ik een nieuwe baan nodig hebben en aan een nieuwe opleiding beginnen na mijn examens. Dit is enkel iets anders gelopen.

De laatste maanden van 2016 zijn er thuis wat problemen geweest, waarvan ik toen schreef dat het opgelost was, in juni bleek van niet en hebben mijn moeder en stiefvader besloten na 13 jaar uit elkaar te gaan. Dit werd besloten net een paar dagen voor mijn verjaardag en niemand wist er van toen we mijn verjaardag vierde, wel merkte ik zelf de spanning en snapte ik niet waarom ik me verjaardag vierde. Een week erna besloot me moeder ergens anders te logeren toen ik op vakantie was. Uiteindelijk heb ik daar met mijn moeder geslapen voor ongeveer 5 maanden. Het was niet even makkelijk maar we hebben veel aan elkaar gehad. Daarna kregen we ons nieuwe huisje wat we samen hebben ingericht en waar onze rust is terug gekeerd.

Door dit alles heb ik besloten geen hbo opleiding te doen, gelukkig had mijn nieuwe werkgever waar ik sinds april werk de mogelijkheid om 24 en later zelf 32 uur te gaan werken.

Tevens heeft dit dus er ook voor gezorgd dat ik in die tijd mijn blog verwaarloost heb, maar ik heb grootste plannen voor de toekomst met mijn blog, meer hier over lees je volgend jaar wel 😉

Toch heb ik dit jaar 26 nieuwe wordpress volgers, waardoor ik nu op de 109 volgers zit, ook heb ik 28 bloglovin’ volgers, 197 volgers per mail. Bedankt daar voor, ook op social media hebben zich meer volgers toegevoegd het afgelopen jaar. Op twitter zijn er nu 89 volgers en op instagram 120 volgers en 27 likes op de facebook pagina.

Wat ik voor volgend jaar verwacht? ik heb geen idee ik hoop dat mijn contract voor de 2e keer verlengd wordt. Dat ik een prachtige vakantie ga hebben in mei en veder ga ik het wel zien. Ik verwacht even niet meer zo veel van een jaar want afgelopen jaar is er zo veel gebeurd, ik hoop op een rustig jaar.

HAPPY NEW YEAR

 

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s