Wat gaat er veranderen?

Ik zit al een langere tijd er over na te denken, maar momenteel gaat het dan echt gebeuren. Ik wil een professionele uitstraling creëren op mijn blog. Nu zal je binnenkort verschillende veranderingen kunnen verwachten.

Zo zal je geen advertenties meer zien op me blog, dit is al vanaf vandaag. Ook gaan er andere dingen veranderen, zo zal mijn blog een nieuwe uitstraling krijgen en krijg ik ook mijn eigen domein.

Tevens heb ik ook besloten de naam van mijn blog te veranderen. Zelf vind ik namelijk de x tussen fashion creatures niet leuk, helaas is de domein die ik wou met deze naam niet mogelijk en heb ik toch besloten een andere naam te nemen. Een naam die ik tevens al 3 jaar in me kop heb maar nooit heb willen delen.

Zo dat is dus een beetje wat er gaat gebeuren. Hopelijk blijven jullie het leuk vinden om mijn artikelen te lezen en ik wens jullie alle nog een prachtig 2018.

Klik hier voor het facebook event.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s