Room tour

Ik wou al een langere tijd een room tour maken, enkel was mijn kamer nooit vergenoeg naar mijn zin om het ook echt te kunnen doen. Nu een paar maandjes na de verhuizing is mijn nieuwe kamer helemaal klaar en naar mijn wensen. Dus werd het tijd voor een leuke video. Ik heb gekozen om een paar shots te maken en er een leuk muziekje onder te zetten, veel kijk plezier.

Hopelijk vonden jullie het leuk om weer eens een video te zien, het is dit jaar de bedoeling meer video’s te uploaden.

Liefs,

Een gedachte over “Room tour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s