Voorbereidingen ~ Wij gaan op vakantie

Afgelopen juni gingen we samen op vakantie in Nederland voor een week. Dit was onze eerste vakantie samen dus wilde we het rustig aan doen. Zelf had ik toen al bedacht dat de volgende vakantie in Gran canaria zou zijn.

Momenteel weten we al een tijdje dat we naar gaan canaria willen gaan met ze tweeën zelf ben ik er nog nooit geweest, me vriend wel. Bij een vakantie komt een hoop kijken, het leek me dus leuk om hier een serie van te maken. Om jullie mee te nemen in onze voorbereidingen en natuurlijk deel ik ook mijn eerste ervaring op dit eiland.


In december hebben wij al besloten welk hotel we gaan, we zijn bij twee verschillende reis bureau’s wezen informeren. Uiteindelijk hebben we besloten te gaan voor Sentido Gran Canaria princess. We gaan volgend weekend boeken bij mijn stiefmoeder, zij werkt bij een reisbureau en helpt ons met alle dingen die we moeten regelen. We vinden het wel zo fijn iemand te hebben die echt denkt uit de behoefte van de klant en niet kijkt naar de targets. Na het boeken zal ik jullie meer vertellen over het hotel.

Veder zijn er nog meer dingen die er geregeld moeten worden, ik heb een nieuwe koffer nodig omdat die van mij met me laatste vlucht gesneuveld is… Wil niet het risico nemen dat het veder door scheurt. Ook moeten we nog kijken naar verzekering, waarschijnlijk doen we dit via het reisbureau.

Benieuwd naar onze vakantie? Hou dan mijn site in de gaten, we vertrekken over 136 dagen…

Lief,

Een gedachte over “Voorbereidingen ~ Wij gaan op vakantie

  1. Pingback: We hebben geboekt ~ Wij gaan op vakantie – Up To Fashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s