Review ~ Caramel Bar (action)

Een nieuw jaar betekend een gezonde start, tenminste dat zeggen ze toch altijd. Iedereen heeft ineens weer spijt van al dat heerlijke eten met de feestdagen. En wil weer gezond en sportief het nieuwe jaar beginnen. Om in de zomer met hun summer proof body te shine op het strand.

Nou dat wou ik ook wel eens proberen! Dus wat doe ik ik ga repen eten van de action, lijkt me wel lekker en voor maar € 0,27 een koopje dus! Kan ik niet laten liggen natuurlijk en ik kies twee repen en ik ren naar de kassa om af te rekenen. Naja ren, dat viel wel mee moest eerst nog door de rest van de winkel neuzen…

De repen waren bedoeld voor mijn werk dus daar heb ik ze dan ook getest. De foto’s zijn dus ook daar gemaakt, want was niet zo geduldig dit thuis te doen met me camera… (Ik kocht de repen vrijdag avond en zaterdag ochtend begon ik om 8 uur) Dus dan maar in de mooie vensterbank van me werk en met me telefoon.

Vol enthousiasme begin ik aan de eerste reep… (Sesame Caramel Bar) Mhhh moeilijk zeg een hap nemen… Poging twee tot een hap… Zo moet ik me tanden breken?? Nog een poging, half sabbelend aan de reep hopend dat niemand me ziet… JA, gelukt.. Euh.. Sesam, ja die proef ik, caramel nee? mhh hele erge sterke sesam smaak… Na de tweede hap die ik tevens heb moeten afbreken belande de reep in de prullenbak… Samenvatting? Heel erg hard en veelste veel sesam…

Nou geef ik de moed niet op, een week later probeer ik toch nog de sesam & cranberry Caramel bar in de hoop dat de cranberry de sesam smaak neutraliseert… Deze reep was iets minder hard dus een normale hap nemen was dit keer wel mogelijk, maar opnieuw overheerst de sesam te sterk.. Helaas dus geen gezonde snack voor mij…

Beide repen zijn glutenvrij, dit vond ik toch wel een leuk feitje voor degene met een glutenallergie. Ook zijn er nog andere pinda gerelateerde smaken te koop, deze spraken mij niet aan omdat ik niet zo hou van pinda’s. Daarin tegen vind ik sesam altijd wel lekker en ben ik dus best wel teleurgesteld.

Volgende keer misschien toch maar voor een iets duurdere reep?

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s