My weight battle #5

Mijn laatste bericht hier over was in juni 2017, een tijdje geleden dus al. Helaas is het toen achteruit gegaan. Vandaag zal ik jullie het een en ander vertellen. Hoe kan ik zo’n grote terug val hebben gehad. Wat zijn mijn doelen en hoe pak ik het aan?

In de periode 8 juni t/m 8 juli ben ik ruim 4 kilo aangekomen, waardoor uiteindelijk in december op een gewicht kwam van 92,3 kilo. Ook de foto’s van een jaar tot 2 jaar geleden doen me schrikken vergeleken met de foto’s van nu.

Zelf weet ik wel de oorzaak, het was een stressvol jaar, ik ben een stress eter, een lekkere eter en ik wil kunnen genieten van alles wat ik eet. Maar ondertussen beweeg ik vrijwel niet. Dat maakte het de kilo’s gemakkelijk om zich te nestelen.

Zoals iedereen waarschijnlijk wil, wil ik van de zomer me goed kunnen voelen in een bikini. Dus moet er 10 kilo af voor ik op vakantie ga. Ik wil een gewicht van 82,0 kilo behalen voor we vertrekken.

Op 19 januari 2018 weeg ik 88,3 dat betekend dus dat ik al 4 kilo kwijt ben!

Nu is het nog de kunst op dit gewicht te blijven. Ook ben ik nu bezig met een belly challange, situps, leg raises, crunches en planking voor een maand lang elke dag.

Als het weer straks weer beter wordt zal ik ook proberen de auto te laten staan en op de fiets naar me werk te gaan.

Dagelijks eet ik gezond, zo eet ik wraps met kruidenkaas belegd met sla en kipfilet of ham. Heerlijk! Ook blijf ik af van de cup a soup op het werk, deze zitten vol met zout en zorgen dat ik vocht vasthou…

Dit is een foto van een paar jaar geleden die me verteld dat ik echt weer wat moet gaan doen aan de kilo’s.

Liefs,

10 gedachtes over “My weight battle #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s