Review ~ Lovely Sarah Jessica Parker

Twee weken geleden was ik weer eens zoals elke week eigenlijk wel in de kruidvat aan het struinen, dit keer met een doel. Ik zocht een cadeau voor me grote broer die 24 was geworden. Het idee was om een cadeau-set te kopen. Tot me oog viel om de actie 1+1 gratis op alle cadeau sets. Mijn vriend wou niks dus mocht ik iets leuks voor mezelf uitzoeken. Na lang zoeken en twijfelen koos ik voor het kleine schattige doosje waar op stond “Lovely”.

Toen ik thuis het doosje openende en het mini luchtje uit het doosje haalde was ik meteen verkocht. Het was zo klein en schattig en ik vond de styling helemaal geweldig. Ik weet nog toen ik bij de parfumerie werkte er ook soms kleine 5 ml flesjes cadeau werden gegeven en die vond ik ook altijd erg lief en schattig.

IMG_3114

Het doosje kan weer dienen als iets leuks en het luchtje komt tussen de rest van mijn luchtjes te staan. Niet alleen is het luchtje super schattig, maar ook nog eens heel lekker en ook erg praktisch. Natuurlijk kan je er voor kiezen om de geur alleen te gebruiken als decoratie maar hij is ook erg gemakkelijk voor in je handtas of voor in je handbagage. Als je er bijvoorbeeld een paar nachtjes naar Engeland vliegt met een handbagage mag je maar 100 ml aan vloeistoffen en gels. Met je shampoo, zeep en eventuele haarstyling of lichaamsverzorging producten zit je daar al snel aan.

IMG_3113

Het is een eau de parfum, die is dan dus ook een stukje sterker dan een eau de toilet. Het is een klein flesje en je hebt dan ook erg weinig nodig. Je druppelt een beetje op je pols en je nek en je bent voor de rest van de dag voorzien. Zelf geniet ik nu al een paar uur van de geur om me heen. Zelf vind ik de geur moeilijk te beschrijven, hij is kruidig maar ook een beetje zoet. Ik hou er wel van, het is anders dan mijn andere geuren namelijk. Die zijn vaak erg zoet en vrouwe lijk maar deze kruidige geur spreekt mij zeker aan. De geur bevat noten van onder andere bergamot appel martini en witte amber.

IMG_3123

De geur is bij kruidvat ook de koop in een 50 ml versie, misschien komt die wel op mijn verlang lijstje te staan.

Wat is jouw favoriete geur?

Liefs,

3 gedachtes over “Review ~ Lovely Sarah Jessica Parker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s