We hebben geboekt ~ Wij gaan op vakantie

Zoals je een tijdje geleden kon lezen op mijn site ga ik op vakantie met mijn vriend. Het leek mij leuk jullie te betrekken bij alle voorbereidingen door een serie te beginnen aan artikels. Toen begon de serie “Wij gaan op vakantie” Elke keer vertel ik jullie wat er gebeurd is in de voorbereidingen en ook zal ik jullie uitgebreid gaan vertellen hoe de vakantie beviel. Je kan hier lezen waar we naar toe gaan, zoals beloofd zal ik jullie vandaag wat meer vertellen over het hotel.

We hebben dus gekozen voor het Sentido Gran Canaria Princess hotel, gelegen op het eiland Gran Canaria, Playa del Inglés. Het hotel wordt gemiddeld met een 8 beoordeeld en is een adult only hotel, dit houd in dat er een minimale leeftijd geld van 16 jaar. Geen kleine spetterende kinderen in het zwembad dus, maar pure rust.

SENTIDO Gran Canaria Princess, Spanje/Gran Canaria/Playa del Inglés

Het zwembad heeft een hoop ligbedjes en is prachtig met al die palmbomen. We gaan voor een verblijf van 15 dagen en vliegen met Transavia. We hebben een verzoek ingediend voor een kamer met zee zicht dus ik hoop in die dagen elke ochtend wakker te worden met een prachtig uitzicht. De kamers zijn erg modern ingericht, door recente verbouwing.

SENTIDO Gran Canaria Princess, Spanje/Gran Canaria/Playa del Inglés

Het hotel is voorzien van meerdere fijne zit en werk plekken, een fitness en verschillende barretjes. Ik zie mezelf al helemaal zitten in de zon genietend met een lekker drankje. We hebben gekozen voor all inclusief, hierdoor zitten alle drankjes, hapjes en maaltijden inbegrepen in de prijs.

SENTIDO Gran Canaria Princess, Spanje/Gran Canaria/Playa del Inglés

Persoonlijk denk ik dat dit mijn favoriete plekje wordt, dit is een stukje van het zwembad dat afgeschermd is van het grote zwembad en heeft een aantal bubbelbaden.

We hebben de vakantie 13 januari geboekt in het reisbureau, bij mijn stiefmoeder carry. We hadden alles al zelf uitgezocht dus het ging makkelijk en snel. We kozen er voor om een reis & annuleringsverzekering te nemen via d reizen.

We moesten de verzekering en een aanbetaling meteen betalen de rest doen we over 2 weken.

Als ik dit zo schrijf krijg ik er zo veel zin in.

Binnenkort zal ik jullie ook laten zien wat voor aankopen in heb gedaan voor de vakantie. Waarschijnlijk wordt de eerste aankoop de koffer. Die heb ik namelijk al in het vizier en ik ben helemaal in love. Wil je meer lezen over onze reis? Hou me blog in de gaten we vertrekken over 117 dagen.

liefs,

5 gedachtes over “We hebben geboekt ~ Wij gaan op vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s