Opgemaakt ~ december/januari

IMG_3169

Vandaag heb ik voor jullie een opgemaakt artikel. Eigenlijk heb ik al een langere tijd geen opgemaakt artikel meer geschreven, maar het leek me nu wel weer eens tijd. Het zijn maar een paar dingen die ik heb opgemaakt maar waarschijnlijk heb ik volgende maand weer een paar dingen die ik kan gebruiken voor dit artikel. Voor deze keer heb ik allemaal douche spullen die ik heb opgemaakt. Namelijk mijn shampoo, showergel en bijpassende scrub.

De shampoo is van L’Oréal Elvive extra ordinary clay. Een verfrissende shampoo perfect voor mijn haar. Mijn haar wordt erg snel vet en door deze klei shampoo blijft mijn haar zeker 24 uur langet fris dan met een andere shampoo. Ook trekt gewoon de kleur van de fles mij aan omdat ik het echt een mooie kleur vind haha. Veder ruikt de shampoo ook erg lekker en dat vind ik ook altijd wel fijn.

Veder heb ik nog twee artikelen van the body shop met de geur blueberry heb ik de laatste tijd de douche vervult van genot. Zelf ben ik echt gek op artikelen van the body shop. Me favoriete geur is de British Rose lijn van de body shop. Maar ook deze blueberry geur is erg lekker! Op mijn verpakking staat dat het een special edition is en dat heb ik dus voor de liefhebbers even uitgezocht. Op de website hebben ze alleen nog de body butter van de geur. Dus helaas is de showergel en scrub dus niet meer beschikbaar.

Liefs,

2 gedachtes over “Opgemaakt ~ december/januari

  1. Bij ons in België wordt die shampoo verkocht onder de naam Elsève van L’Oréal. Ik ben al jaren grote fan van het merk en wissel al eens tussen de verschillende varianten. Deze ga ik ook eens proberen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s