10 Dingen die je nog niet over mij weet

Welkom allemaal, leuk dat jullie weer een artikel komen lezen op mijn blog. Het leek mij leuk om jullie een paar dingen over mij te vertellen. Feitjes over mij die ik nog niet eerder met jullie heb gedeeld. Dus hou je vast misschien ontdek je nog iets schokkends over mij haha. Maar misschien lees je ook wel iets wat je wel al wist, dat zou natuurlijk kunnen.

2da10916-b5b5-462d-ac21-32960cde7715

  1. Ook ik ben een klein meisje geweest van 4 jaar, ik heb toen een liefde voor pooh beer ontwikkeld en ik moet eerlijk zijn. Die liefde is er nog steeds, ja ja ik ben nu 19 grow up girl. NOU NEE DUS… Pooh is en blijft mijn beste vriend. Vandaar mijn pooh beer kleedjes en bekers. Oeps…

IMG_8728

2. Ik heb een bekende youtuber in de familie, haha jaa en hij is een schat. Misschien ken je hem wel Roy, voorheen bekend van allthesegames. Roy heeft een relatie met mijn stiefbroer Kaj (die tevens ook een youtube kanaal heeft). Allebei zijn het echt schatjes. Mijn familie betekend heel veel voor me en Kaj is vanaf mijn 9e echt mijn broertje geworden. Hij is eigenlijk ouder dan mij maar voor mij is het echt mijn broertje. Waarschijnlijk omdat hij als laatste er bij is gekomen en het voor mij niet echt meer voelde alsof ik de jongste was. Ik heb namelijk ook nog twee half broers.

3. Ik luister in de auto veel 100% nl, gewoon omdat ik de muziek makkelijk in me op kan nemen en lekker mee kan zingen. Of naja zingen, bleren met de muziek, volume op 250 en er proberen bovenuit te komen. Lekker na een werkdag beetje stoom afblazen.

PicturePeople (12 van 23)

4. Ik ben echt super eigenwijs, oke ik vroeg me vriend om een feitje en dit is wat hij gaf. Ja het is waar ik ben eigenwijs dus ik ben ook zo eerlijk om dat feitje met jullie te delen. Gelukkig is mijn vriend zelf ook erg eigenwijs dus dat match goed.

5. Ik ben al 3.5 jaar bezig met bloggen, Ik denk dat veel mensen dat niet weten omdat ik op het begin op andere sites ben bezig geweest en ik nu dan eindelijk voor de volle 1000% weet dat ik mijn naam niet meer ga veranderen. Deze naam en site is nu 1 maand oud. Gelukkig staan wel alle oude artikelen nog op deze site. Anders was het nu wel heel leeg geweest.

6. Zelf ben ik niet echt een “Fangirl” Ik vind iets leuk of ik vind het niet leuk, soms vind ik iets eerst wel erg leuk maar ben ik het na een tijdje zat. Het is niet zo dat ik het hele jaar door 1 iemand zou kunnen volgen en gek zou zijn van zijn of haar muziek. Natuurlijk heb ik wel zo mijn favoriete. De enigste waar ik niet na een jaar op uitgekeken ben is mijn vriend en mijn familie.

7. Bloggers Jiami en Diana Leeflang zijn mijn inspiratie geweest om te beginnen met bloggen. Schrijven vond ik altijd al erg leuk zo was ik in mijn tweede jaar van mavo bezig met het schrijven van een boek. Bij Nederlands mocht ik dit eens in de zoveel tijd voorlezen. De klas was er volgensmij niet zo weg van maar mijn Nederlands docent vond het helemaal geweldig.

8. Ik hou van pittig en gekruid eten, vanaf kinds af aan ben ik gewend om sambal in het eten te hebben. Mijn favoriete dingen zijn dan ook tosti’s met sambal, of pizza met sambal en ook op het vlees en in de juice gaat bij ons sambal. Bij eazie heb ik graag de black chili saus, de thai curry is volgens eazie de heetste saus maar zelf vind ik die erg tegenvallen.

IMG_8839.JPG

9. Ik ben al 3 keer in Disneyland geweest, de eerste keer was ik ongeveer 4 jaar. De tweede keer was ik 12 jaar en de derde keer was in 2016 toen was ik 18 jaar. Het blijft zo’n leuk park, ik hoop dat het lukt om dit jaar weer te gaan. Mijn vriend is er namelijk nog nooit geweest en ik wil hem net zo verliefd maken op het park als dat ik ben. Natuurlijk moet er dan na 16 jaar wel een nieuwe pooh foto komen vinden jullie ook niet?

10. Het was voor mij erg moeilijk om deze 10 feitjes te bedenken die jullie nog niet over mij weten. Tuurlijk had ik allemaal feitjes kunnen bedenken over mij maar dan waren er een hoop geweest die jullie al wisten. Ik wou wel originele feitjes met jullie delen.

Hebben jullie nog leuke feitjes over jezelf?

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s