Nieuwe koffer gekocht ~ Wij gaan op vakantie

Het is ondertussen al twee weken geleden dat ik als een blij ei de bijenkorf verliet. Zoals beloofd krijgen jullie vandaag uitgebreid alle foto’s te zien van mijn nieuwe koffer. Wel kan ik jullie alvast vertellen dat ik super blij ben met de koffer. Ik denk dat ik een jaar geleden of misschien al eerder verliefd geworden ben op de suitsuit koffers. Eerder heb ik nog niet een goede reden gehad om de koffer van suitsuit aan te kopen tot nu dan.

Mijn andere koffer is met de vlucht naar London stuk gegaan, afgelopen zomer heb ik hem nog wel gebruikt toen we met de auto op vakantie gingen. Dit jaar ga ik voor het eerst weer op een zonvakantie met het vliegtuig. Dus besloot ik een nieuwe koffer te kopen en koos ik ook voor een groter formaat.

IMG_3173

Ook heb ik getwijfeld over de koffer, omdat het een lichte kleur is zal ik dus ook alle beschadigingen, strepen en vervoer slijtage gaan zien. Daarom heb ik ook de keuze gemaakt om de beschermlaag van de koffer te laten zitten voor de eerste 2 vluchten. Zodat ik er nog iets langer van kan genieten.

De koffer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zelf koos ik voor de mint kleur. Ook heb ik er voor gekozen om er een bijpassende tas van te kopen. Eerst wou ik de koffer in een koffer zaak kopen maar daar zat er al voor aankoop een kras op en ik wou er toch nog een weekje over na denken. In die week bedenk tijd kreeg in via bijenkorf privilege een cadeaubon van € 30 bij € 120 besteding. Deze heb ik dan ook gebruikt bij de aankoop van de koffer en tas. De koffer is namelijk € 159.95 voor 76 cm en de tas was € 59.95. Ook verkoopt suitsuit allemaal kleding organizers voor in de koffers.

IMG_3174

De bijenkorf had een actie waarbij je een klein toilet tasje cadeau krijgt bij een 55 cm koffer. Omdat ik een groot formaat en tas nam en ze nog genoeg tasjes hadden mocht ik er ook een hebben. Erna kreeg ik ook nog een volledige uitleg van het TSA slot wat de koffer heeft. Ben heel erg fijn geholpen door de meneer in Bijenkorf Rotterdam, Martijn hete hij geloof ik.

IMG_3183IMG_3185IMG_3186

De koffer heeft aan de binnenkant een hele fijne indeling. Zo heb je een groot twee grote vakken die verdeeld zijn door een tussen stuk. Deze bevat ook nog eens twee vakken met rist. Wat bijzonder is aan deze koffers is dat ze ook nog achter het doek met rits een bindkruis zit om de kleding op zijn plek te houden. De koffer heeft ook een TSA slot dus geschrikt voor een reis naar America.

IMG_3177IMG_3187IMG_3188IMG_3189

De tas past echt perfect bij de koffer, van mij had hij alleen 5 tot 10 cm groter mogen zijn op het perfect te maken. De tas wat namelijk bedoeld voor mijn laptop maar mijn vaste laptop die is er te groot voor helaas. Nou heb ik nog een oudere laptop waar ik op kan werken die er wel in past alleen gaat dan de rits niet meer dicht helaas. Dus dat moet ik nog even anders oplossen want ik wil nog wel graag artikels schrijven als ik op vakantie ben. Veder is de tas ideaal mijn ipad, camera, portemonnee leesboekjes en alle andere benodigd heden voor in het vliegtuig passen er in.

IMG_3178

Met de ritsen op de achterkant van de tas kan ik zorgen dat hij niet van mijn koffer afvalt super handig!

Zelf ben ik super blij met mijn aankoop en ik kan niet wachten tot ik op Shiphol sta met mijn vriend om te vertrekken naar onze bestemming. Maar natuurlijk ook om te stralen met mijn koffer op het vliegveld.

8 gedachtes over “Nieuwe koffer gekocht ~ Wij gaan op vakantie

  1. rosancastien

    Jaa die is superleuk! Je kan hem ook inpakken met folie voordat ‘ie de bagageband op gaat, zie je in het buitenland ook vaak! Deze koffers worden namelijk heel snel vies…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s