Fijne Valentijnsdag

Vandaag wens ik jullie graag een fijne Valentijnsdag. Hopelijk kunnen jullie vandaag allemaal even tijd doorbrengen met de mensen waar je van houd, dat hoeft niet je man of vriend te zijn. Dat kan ook gewoon je moeder zijn of je beste vriendin. Laat ze even weten hoeveel je om ze geeft met een klein persoonlijk cadeautje en laat ze lachen. Of stuur ze een leuke kaart als je ze niet kan zien. Maar vooral verwen jezelf.PicturePeople (17 van 23)

Zelf besteed ik deze dag met mijn vriend. We hebben het al helemaal gepland. Eerst zouden we alleen een weekend weg gaan omdat we toch zoude moeten werken. Maar onverwachts kreeg ik toch vrij en vroeg mijn vriend ook vrij. Dus krijgt hij een ontbijtje op bed, gaan we samen films kijken en uiteten. Daarna gaan we nog even naar de bios om de leuke dag samen af te sluiten.

Natuurlijk zijn jullie ook allemaal mijn valentijntjes ❤

Liefs,

6 gedachtes over “Fijne Valentijnsdag

  1. Wat leuk… Ik heb mooie rozen gekregen.. Kon je ook al zien op mijne Instagram 😉.. Zondag vieren w, dat ik en mijn man al 13 jaar samen zijn.. Dus vieren we dat gezellig die zaterdag dat.. Maar een gelukkige Valentijn meid..

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s