The Greatest Showman & Jumanji

Af en toe vind ik het leuk om een artikel te schrijven over films die ik heb gezien. De twee beste films die ik de afgelopen tijd gezien heb zijn Jumanji en The Greatest Showman. Vandaag vertel ik jullie over mijn ervaring bij beide films. Waar het overging en waarom ik eigenlijk gewoon vind dat iedereen de film moet gaan kijken.

Afbeeldingsresultaat voor the greatest showman

The Greatest showman

WAUW, dat is een film die voor mij geweldig is. Ik ben namelijk best wel musical fan. Dus een film gevuld met muziek is geweldig. Maar niet alleen dat is leuk aan de film, de film bevat ook een waarde volle les. Zelf heb ik ook een traantje gelaten tijden de film.

Afbeeldingsresultaat voor the greatest showman

De film gaat over Barnum, zoon van een kledingmaker. Hij wordt verliefd op een meid uit het hogere laag van de bevolking. Dit wordt afgekeurd door de vader maar hij gaat voor zijn droom. Beloofd zijn liefde een hoop maar na een paar jaar hebben ze twee kinderen, zijn ge getrouwd en wonen ze in een klein appartement. Wanneer hij wordt ontslagen bedenkt hij een plan. Hij begint een circus met allerlei verschillende mensen. Dit wordt uiteindelijk een groot succes. Wel raakt Barnum een beetje op in al het succes en verliest hij bijna zijn vrouw.

Ik zou deze film zo nog een keer gaan kijken.

Afbeeldingsresultaat voor jumanji

Jumanji

Normaal zou ik niet naar een film gaan als deze, eerder wou ik deze film wel bekijken om de nieuwe 4D ervaring te mogen beleven. Uiteindelijk heb ik hem als 3D film bekeken, omdat we last minute de film keuze moesten wijzigen door files op de weg..  Uiteindelijk was de film zo ontzettend leuk, ik heb in een deuk gelegen en de andere mensen in de zaal zullen zich vast geïrriteerd hebben aan mijn slappe lach.

Afbeeldingsresultaat voor jumanji

De film gaat over 4 scholieren die moeten nablijven en klusjes moeten doen in de kelder. Daar vinden ze het spel Jumanji. Als ze het willen gaan spelen worden ze alle 4 opgenomen in het spel. Om uit het spel te komen moeten ze jumanji redden. In het spel vinden ze Alex, hij speelde in 1996 het spel maar was nog nooit veder gekomen. Hij had al twee levens verspild en zat al 20 jaar vast in het spel. Hij zou zonder het team nooit veder zijn gekomen en het team niet zonder hem. Samen spelen ze het spel uit met gevaar voor eigen leven.

Doordat de verschillende personages in een ander lichaam zitten brengt dat komische momenten met zich mee. Zo zit een tuttige meid in het lichaam van een mollige man. En de stoere voetbal guy in een kleiner lichaam dan hij gewend is.

Welke films heb jij recent bekeken?

Liefs,

2 gedachtes over “The Greatest Showman & Jumanji

  1. justmystorieblog

    Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award omdat ik je blog wel goed vind! Bekijk het zeker eens evenhttps://justmystoriesweb.wordpress.com/2018/02/20/sunshine-blogger-award/

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s