VLOG ~ Duinrell Funrun

Afgelopen zondag 4 maart 2018 zal denk voor een lange tijd in mijn geheugen blijven. Een dag waarop ik mezelf heb bewezen dat ik het kan. In een korte periode trainen heb ik met hulp van mijn vriend 5 km uitgerend voor het goede doel! Het is mij gelukt, het meisje dat onder elke gym les uitprobeerde te komen. Het meisje dat na zwemles nooit een sport heeft gedaan. Dat meisje heeft zichzelf en iedereen om haar heen laten zien dat ze wel iets kan presteren op het gebied van sport.

In deze vlog deel ik deze best belangrijke dag uit mijn leven met jullie, de dag die alles zal veranderen. Hierdoor voor ik mij meer gemotiveerd dan ooit om te blijven hardlopen. Doelen voor in de toekomt? Over een jaar de 10 km, om binnen een periode van 10 jaar de halve marathon te kunnen lopen.

Wat is jou beste sport prestatie?

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s