Review ~ Leontien Fitness Tracker

Twee weken geleden viel mijn oog op de sport collectie van Leontien bij de kruidvat. De licht roze kleur trok me aan. Toch kocht ik niks, later ging ik denken waarom heb ik eigenlijk het horloge niet meegenomen. Hij heeft een leuke prijs voor een beginnende hardloper. Uiteindelijk ben ik hem dus toch maar gaan halen en ik ben er meteen gebruik van gaan maken. Gewoon als stappen teller en hij beleefde ook mijn eerste 5 km run.

IMG_3309

Het horloge zit stevig verpakt en kost 25 euro. Een zeer lage prijs vergeleken met het gemiddelde sport horloge. Het bevat een heart rate sensor, activity tracker en sleep tracker. Veder is het een horloge dat gemakkelijk in gebruik is.

IMG_3317

Het horloge is verpakt met een usb oplader en een gebruiksaanwijzing (in het Nederlands). Allereerst moet je hem goed opladen voor je hem juist kan gebruiken. De oplader kan met magneetjes maar op 1 manier vast geklikt worden en schiet makkelijk weer los dus is het soms een uitdaging om het horloge juist neer te leggen.

Veder hij hij gemakkelijk in gebruik, door te drukken in het witte rondje springt het horloge over van scherm in de volgorde klok, hartbeat, stappenteller en dag/nacht stand. Door op hartbeat of dag/nacht langer vast te houden tot er beweging in komt zet je de hartbeat aan of de nachtstand.

Alle gegevens kan je veder zien in de app die staat beschreven in de gebruiksaanwijzing.

IMG_3319

Bij het horloge is het belangrijk dat hij strak om te pols zit zodat er geen lucht tussen de hartslag meter en jou lichaam komt. Anders kan hij geen goede meeting doen.

Helaas is het horloge niet geschrikt voor in het water dat vind ik persoonlijk best jammer maar no worry’s voor het sporten en slapen is hij zeer geschrikt. Wel vraag ik me af en toe af of de stappenteller wel helemaal klopt want vanaf me bed naar de wc is volgens mij geen 90 stappen… veder voelt het aan als een prima beginneling horloge.

Ook is alles erg gemakkelijk bij te houden met de app. Hier boven vind je de stappenteller in de app, op mijn werk loop ik erg veel dat is zeker terug te zien in de stappen die ik op een dag zet.

Na zo’n dag werken ben ik vaak erg moe en ga ik vroeg slapen dat is in dit geval om half 9 ongeveer geweest wel werd ik de volgende ochtend weer vroeg wakker omdat er nog meer gewerkt moest worden.

Wat voor sport accessoires gebruik jij?

 

Liefs,

Een gedachte over “Review ~ Leontien Fitness Tracker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s