Review ~ Rituals 3 in 1 mascara

Het viel me de laatste tijd op hoe positief bloggers zijn over de Rituals 3 in 1 mascara. Nu was ik zelf dus ook wel benieuwd en heb ik er ook een gekocht afgelopen weekend. Toevallig hadden ze een leuke actie waarbij je nog twee gratis make up producten kreeg. Nog meer reden om de mascara te kopen toch? Vandaag lees je over alle 3 de producten! Veel leesplezier!

IMG_3386

Allereerst beginnen we natuurlijk met de Mascara zelf, allereerst wauw wat een prachtig design alleen dat spreekt mij al aan. De mascara zit in een wit met roze gold doosje. In dit doosje vind je een prachtige wit design mascara.

IMG_3389

De mascara is zwart en heeft een harde fijne borstel die zorgt dat je wimper haartjes netjes uit elkaar blijven en geeft een natuurlijke uitstraling. Normaal ben ik geen fan van dit soort borstels maar ik begin nu toch wel het nut er van in te zien.

IMG_3385

De mascara kost  € 17,50 ik vind het niet een hele dure mascara, normaal besteed ik gemiddeld € 12,50 aan een mascara dus ligt de prijs wel hoger dan ik gewend ben. Ik ben daarom dus eerst even er over gaan nadenken voor ik hem kocht. Nog even de reviews gelezen en toch besloten het te doen. Misschien ook wel door de leuke actie die je nog wat extra’s geeft. Natuurlijk zijn er ook mascara’s van hogere prijzen namelijk rond de € 30,- dus dan is dit eigenlijk een mooie prijs voor een mooi product.

IMG_3383

Zoals ik al zei kreeg ik twee make up producten er bij cadeau, deze zaten verpakt in deze leuke make-up suprise box. Ik moet zeggen ik vind deze actie echt heel leuk. Ik verwachte namelijk twee kleine miniaturen maar dat was het dus niet.

IMG_3394

In de Suprise box vond ik de volgende leuke spullen, namelijk een blush en een lipgloss. Ook zit er een boekje bij met informatie over de rituals make up lijn.

IMG_3396

Deze twee prachtige producten zitten in de doosjes. Een prachtige blush vol mooie pigment en een prachtige rode lipgloss die ik uiteindelijk mooier vond dan ik dacht. Zelf ben ik niet echt het make up meisje. Dus om deze producten te gebruiken ben ik denk niet geschrikt maar misschien dat het wel mee valt als ik het even geprobeerd heb.

IMG_3399

De blush trekt echt mijn aandacht, echter denk ik dat deze blush meer geschrikt is voor iemand die meer kleur nodig heeft in haar gezicht. Zelf heb ik al een sterke natuurlijke blush op mijn wangen. Dus is deze blush misschien iets te veel van het goede.

IMG_3401

Eerlijk, de lipgloss schrikt me af, ik vind een mooie rode lipstick geen probleem maar de gloss schrikt me af. Vooral omdat het een hele heldere rode kleur is. Maar toen ik hem op deed bleek het een stuk minder te zijn dan ik had gedacht. Kleur: evening sun

IMG_3414

Dit is de look uiteindelijk geworden, met de mascara, blush en lipgloss.

IMG_3406

De gloss geeft een heel erg rustig effect met een mooie glas. Eigenlijk een prima kleurtje voor iemand die net begint met het gebruiken van make up. Geeft een mooie glans maar behoud wel een natuurlijke look.

IMG_3407

De blush geeft een prachtig effect, deze blush blijft, dat weet ik wel. Of ik hem veel zal gebruiken weet ik niet. De kleur heet fire Brick van de magic powder blush.

IMG_3417Van mezelf heb ik geen lange mooie krullende wimpers, dus voor mijn gevoel geeft deze mascara mij voornamelijk lengte. De krul valt na enkele minuten er vaak toch al weer uit bij mij.

Welke mascara is jou favoriet?

Liefs,

2 gedachtes over “Review ~ Rituals 3 in 1 mascara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s