Tips ~ Om af te vallen

Zelf ben ik nu al weer even bezig om gewicht te verliezen alleen gaat het me niet zo gemakkelijk af. Nou zal ik natuurlijk niet de enigste zijn en leek het me handig om een aantal tips met jullie te delen.Het is namelijk erg lastig om de controle te behouden. Ik zelf vind het namelijk erg moeilijk om de zoete suiker rijke snacks te laten staan.

#1 Start de dag met een stevig ontbijt, zelf ben ik deze week begonnen met ontbijtjes bestaande uit kwark met haver en kaneel met mango. Dit beviel me niet heel erg omdat de kwark erg zuur was en de mango niet echt mijn fruitsoort is. De volgende dag nam ik op advies van iemand kwark met een klein beetje limonade om de zure smaak te verzachten. Hier bij deed ik een beetje haver of muesli.

#2 Beweeg voldoende, eigenlijk zou je op een dag 10 000 stappen moeten zetten voor een gezonde beweging. Als je dit alleen al probeert te halen en daarbij langzaam 1 keer per week het sporten opbouwt. Zal je resultaat gaan zien. Let er wel op dat door sporten je spieren aansterken en vaak ook zwaarder worden.

#3 Leer te eten met mate, hou het bij 1 portie en prop je zelf niet helemaal vol. Je moet jezelf voeden niet volproppen. Zelf heb ik er een handje van om mezelf misselijk te eten terwijl het nergens voor nodig is.

#4 Drink genoeg, zelf drink ik gewoon te weinig en heb ik 1 liter water als minimum doel gesteld. Daarnaast drink ik nog andere dranken waardoor ik aan mijn 2 liter per dag kom. Je zal merken dat je vaak moet plassen en dit ontgift je lichaam.

#5 Stel haalbare doelen, neem een haalbaar doel en streef daarnaar. Zorg ook dat je jezelf blijft herinneren aan dit doel. Door bijvoorbeeld een foto als achtergrond te gebruiken van je vakantie bestemming.

#6 Beloon je zelf na het behalen van je doelen met een leuke sport outfit of misschien toch een klein ijsje… Je moet af en toe nog wel een beetje kunnen genieten toch.😇

Liefs,

4 gedachtes over “Tips ~ Om af te vallen

      1. Nou ik ben van mening dat het bij niemand nodig is, maar ik ben de laatste tijd echt ontzettend veel aan het eten, als het zo doorgaat pas ik dadelijk nergens meer in 😜🙈

        Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s